Hyppää sisältöön

Opastusta sähköiseen asiointiin Palvelutorilla 

Lahti-Pisteen järjestämillä sähköisen asioinnin klinikoilla tarjotaan opastusta Lahden kaupungin sähköisten palveluiden käyttöön 23.3. alkaen. 
Kuva Lahden Palvelutorin punaiselta alueelta

Lahden kaupunki tarjoaa mahdollisuuden sähköiseen asiointiin muun muassa vene- ja asukaspysäköintipaikkojen varaamisessa, lupahakemuksien tekemisessä ja e-palautteen lähettämisessä. Nyt järjestettävillä klinikoilla saa henkilökohtaista opastusta sähköisen asioinnin ongelmiin niin, että jatkossa asiointi onnistuu helpommin.

Jokaisella klinikalla on oma ajankohtainen teemansa. Ensimmäisellä klinikalla 23.3. tutustutaan Timmi-tilavarausjärjestelmään, jonka kautta kaupunkilaiset voivat varata esimerkiksi kokoustiloja tai selailla vapaavuoroja liikuntatiloista. Muita kevään aiheita on muun muassa venepaikkojen varaaminen verkossa sekä Tapahtumapalveluiden lainattavien tarvikkeiden varaaminen Lahden verkkokaupasta.

Opastusta sähköisten palveluiden käyttöön saa jatkossakin Lahti-Pisteeltä aina tarpeen vaatiessa opastettujen klinikoiden lisäksi.

Lahden sähköisen asioinnin klinikat kevät 2023

Osallistuminen sähköisen asioinnin klinikoille ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Opastusta saa paikalle saapumalla tai liittymällä team-linkin kautta koulutukseen.

23.3. Timmi-tilavarausjärjestelmä

  • klo 10–12 Palvelutori
  • klo 15–16.30 etäopastus Teams-kanavan kautta

13.4. Venepaikkojen varaaminen

  • klo 10–12 Palvelutori
  • klo 15–16.30 etäopastus Teams-kanavan kautta

11.5. Lainattavien tarvikkeiden verkkokauppa

  • klo 10–12 Palvelutori
  • klo 15–16.30 etäopastus Teams-kanavan kautta

Opetuspaikkana aamupäivän koulutuksissa klo 10–12 on Lahden Palvelutorin punainen alue kauppakeskus Trion toisessa kerroksessa. Järjestelmien käyttöä harjoitellaan Palvelutorin asiakaspäätteillä tai mukanaan voi tuoda oman laitteen.
Iltapäivällä klo 15–16.30 klinikka tarjoaa etäopastusta Teams-yhteyden kautta. Osallistumislinkki teams-tapaamisiin on Lahti-Pisteen sivulla.

Lisätietoja:

Pauliina Frimodig, palvelusuunnittelija, pauliina.frimodig@lahti.fi

Lahti-Piste
Aleksanterinkatu 18, Lahden Palvelutori, Kauppakeskus Trio 2.krs
ma–pe 8-18
03 814 2355
lahtipiste@lahti.fi

Aihealueet