Hyppää sisältöön

Paavolan kampusalueen saattoliikenteen uudet ja tulevat liikennejärjestelyt

Paavolan kampusalueen katujen saneeraus on edennyt viimeistelyvaiheeseen. Pihatöiden arvioidaan valmistuvan kesällä 2022. Saattoliikenteelle on nyt uudet reitit ja pysähdyspaikat.

Koulujen alkaessa kampusalueen liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. Liikennejärjestelyt koskevat erityisesti oppilaiden saattoliikenteen jättö- ja noutopaikkojen sijainteja.

  • Tunnelikadun kulmauksessa sekä Tunnelikadun ja Tunnelipolun risteyksessä sijaitsevat nouto- ja jättöpaikat ovat heti koulujen alkaessa käytössä (oheisessa kartassa sinisellä osoitetut paikat).
  • Kannaksenkadun puoleiselta saattoliikennepaikalta (kartalla punaisella osoitettu paikka) ei ole vielä syksyllä suoraa jalankulkuyhteyttä Terijoenkadulle, koska koulualueen pihatyöt ovat vielä kesken. Kulku Kannaksenkadun saattoliikenteen nouto- ja jättöpaikalta lukiolle tapahtuu Kirkkokadun-Ainonpolun kautta.
  • Lukion käyttöön tulevan Terijoenkatu 7:n (ent. Muotoiluinstituutti) pihatöiden arvioidaan valmistuvat kesällä 2022, jonka jälkeen jalankulku ja pyöräily on mahdollista Kannaksenkadun puoleiselta saattoliikennepaikalta suoraan Terijoenkadulle (karttaan katkoviivalla merkitty osuus).

Lisätietoja:

Projekti-insinööri Jani Tuhkanen, Lahden kaupunki, puh. 050 559 4102, jani.tuhkanen@lahti.fi

Vastaava työnjohtaja Petri Hyttinen, Peab Industri Oy, puh. 050 476 7850, petri.hyttinen@peabasfalt.fi