Hyppää sisältöön

Palvelutorin uusi arki muotoutuu

Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että myös asiakkaamme ovat ottaneet poikkeuksellisen tilanteen hienosti huomioon. Asiakaspalvelu on monen toimijan kohdalla jo palannut Palvelutorille, mutta yleisöryntäys on ollut maltillista, eikä suurempia ruuhkia ole syntynyt.
Kokoontumisia ja kohtaamisia koskevat suositukset huomioiden, teemme toiminnoista ja palveluista mahdollisimman turvallisia meille kaikille.

Palvelutori on avoinna arkisin ma-pe klo 8-18. Pajan tila on käytössä ma-pe klo 9-16.30.
Kokoustilojen käyttö on mahdollista iltaisin klo 20 asti, sekä lauantaisin klo 9-16 ja sunnuntaisin klo 11-16.

Kokoustiloja käytetään tällä hetkellä noin puolella niiden normaalista kapasiteetista, jotta turvavälit tulevat huomioiduksi. Kokousta varten kannattaa siis varata normaalia tarvetta isompi tila.

Tarkempaa ja ajankohtaista tietoa tiloista ja asiakaspalvelun toiminnoista löydät Palvelutorin nettisivuilta
Kannattaa myös seurata Palvelutoria somekanavissa @lahdenpalvelutori ja saat ajankohtaista tietoa Palvelutorin asioista ja tapahtumista.

Olemme saaneet Palvelutorille myös uusia toimijoita.

  • Vauhdittamo tarjoaa henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua työllisyyden asioihin liittyen.  Työnhakijoille laajempaa näkemystä työelämän risteyskohdissa sekä uusien mahdollisuuksien kartoittamisessa ja työnantajille apua ja kanavia osaavien tekijöiden löytymiseen.
  •  Lahti TalentHub on kansainvälisten osaajien työllisyyttä yritysnäkökulmasta kehittävä ESR-rahoitteinen hanke.
    Tavoitteena on luoda kasvumahdollisuuksia Lahden alueelle yhdistämällä kansainvälistä osaamista ja työvoimaa sekä alueen työnantajia. Tavoitteen saavuttamiseksi kartoitetaan tarvittavaa ja etsittyä osaamista sekä tarjolla olevaa työvoimaa. Lisäksi pyritään madaltamaan yritysten rekrytointikynnystä erilaisin toimenpitein.

 

Lisätietoja

projektipäällikkö, Palvelutori, Laura Packalen-Vehko, 050 398 5903

 

Aihealueet