Hyppää sisältöön

Pippo-Kujalan ympäristön kaavarungon yleisötilaisuus järjestetään 22.3.

Tervetuloa keskustelemaan Pippo-Kujalan ympäristön kehittämisestä ja kuulemaan alueen kaavarunkoluonnosten sekä Kujalakadun varteen sijoittuvan asemakaavamuutoksen esittelyitä. Tilaisuus järjestetään verkkotilaisuutena 22.3.

Tervetuloa mukaan Pippo-Kujalan yleisötilaisuuteen 22.3.2022 klo 17 kuulemaan ja keskustelemaan alueen kaavarunkoluonnostyöstä. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, mutta suunnattu erityisesti alueen yrittäjille ja asukkaille. Yleisötilaisuus järjestetään Teams-ohjelman välityksellä. Teams-osallistumislinkin löydät alta. Ohjelma klo 17–19. Linjat avataan klo 16.45, jolloin voit tulla testaamaan omien laitteidesi toimivuuden.

Tilaisuudessa käydään läpi alueen kaavarunkoluonnoksia ja asemakaavaluonnosta Kujalankadun varteen sekä esitellään uusia selvityksiä. Illan aikana on mahdollista keskustella alueen suunnittelusta ja ajankohtaisista aiheista suunnittelijoiden kanssa.

Kaavatöistä vastaavat suunnittelijat ovat tilaisuudessa paikalla ja tilaisuuden loppupuolella asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää myös koko tilaisuuden ajan chatissa.

Osallistumisohjeet

  • Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus tallennetaan.
  • Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.
  • Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin voi ladata Microsoft Teams -sovelluksen sovelluskaupasta.
  • Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä.
  • Voit liittyä mukaan jo 16.45 testaamaan tekniikan toimivuuden. Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla etukäteen yhteydessä vuorovaikutussuunnittelija Pauliina Kivinevaan, p. 044 416 3820, pauliina.kivineva@lahti.fi.
  • Varmistathan etukäteen laitteidesi toimivuuden.
  • Microsoftin käyttöohjeita Teamsiin
Teams-osallistumislinkki

Lisätietoja