Hyppää sisältöön

Renkomäen monitoimitalon nimikilpailu innosti osallistumaan  

Kilpailussa pyydettiin nimiehdotusta tulevalle Renkomäen monitoimitalolle. Nimikyselyyn osallistui 660 vastaajaa ja nimiehdotuksia saatiin yli 1370.
Renmomäen monitoimitalon havainnekuva

Nimikilpailussa haettiin lyhyttä, ytimekästä, talon toimintaa kuvaavaa, suomenkielistä ja mielellään alueeseen kiinnittyvää nimeä. Maalis-huhtikuun vaihteessa järjestetetty nimikilpailu osoitti kiinnostusta tulevaa monitoimitaloa kohtaan ja halua osallistua yhteiseen ideointiin.

Seuraavaksi nimiehdotuksia käsittelee käyttäjistä, sivistyslautakunnan ja hallinnon edustajista koottu työryhmä. Monitoimitalon nimivalinta tehdään keväällä 2022.

Kaikkien nimiehdotuksen jättäneiden kesken arvottiin 5 kappaletta Lahti-aiheisia palkintoja, voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Renkomäen monitoimitalosta alueen ja kyläyhteisön toiminnallinen keskus

Renkomäen monitoimitalo rakentuu eteläisimpään Lahteen Renkomäen soraharjun tuntumaan. Monitoimitaloon sijoittuvat Renkomäen ja Ali-Juhakkalan koulut, Renkomäen päiväkodin esiopetus ja siihen liittyvä varhaiskasvatus sekä Renkomäen kirjasto.

Renkomäen monitoimitalo toteutetaan elinkaarihankkeena ja se otetaan käyttöön vuoden 2023 kevätlukukauden alussa. Monitoimitalon kokonaispinta-ala on noin 8 000 neliömetriä ja sinne tulee tilat noin 560 lapselle.

Lisätietoja