Hyppää sisältöön

Salpausselän maastoliikuntapolkuverkosto on laajentunut Pirttiharjun – Kärpäsenmäen -alueelle

Koiran ulkoiluttaja ja maastopyöräilijä kohtaavat talvella lumisella maastoliikuntapolulla

Pirttiharjun, Männistönrinteen ja Kärpäsenmäen välille on valmistunut noin 4 km pituinen maastoliikuntapolku. Uusi Pirttipolku yhdistää alueen erillisiä metsä- ja puistoalueita yhtenäiseksi merkityksi poluksi. Viheryhteyden paikoittaisen kapeuden tai katkeamisen takia osa yhteydestä on jouduttu toteuttamaan katusiirtyminä. Ota aina mukaasi kartta tai käytä paikantavaa mobiilikarttaa.

Pirttipolku tuo Hämeenlinnantien eteläpuolisilta asuinalueilta merkityn ulkoiluyhteyden Salpausselän polkuverkostoon. Esimerkiksi Riihelän ringiltä, Tähtipolulta ja Raviksen rennolta pääsee nyt suoraan liittymään Pirttipolulle. Lisäksi on toteutettu uusi yhdyspolku Tähtipolulta ja Raviksen rennolta Salpausselkä park -keskukseen osoitteessa Hämeenlinnantie 59.

Merkityt maastoliikuntapolut ovat tarkoitettu kaikille ulkoilijoille: kävelijöille, polkujuoksijoille, maastopyöräilijöille ja koirien ulkoiluttajille. Muistathan tutustua myös polkuetikettiin, näin varmistetaan mieluisa kokemus kaikille lähiluonnossa liikkuville.

Valmiiden polkujen reittitiedot löytyvät karttapalvelusta sekä osoitteesta www.lahti.fi/maastoliikuntapolut

Pirttipolku

Lisätietoja