Hyppää sisältöön

Sinfonia Lahden helmikuun konsertit välitetään suorina verkkokonsertteina

Sinfonia Lahden helmikuun konsertit ovat katsottavissa maksuttomina suorina verkkokonsertteina tai myöhemmin tallenteena.

Koronarajoituksista johtuen Sinfonia Lahti jatkaa helmikuun konserttiensa välittämistä maksuttomina verkkokonsertteina ja suorina lähetyksinä orkesterin YouTube-kanavalla. Konsertit ovat katsottavissa myös tallenteena myöhemmin.

Orkesteri työskentelee Sibeliustalossa huomioiden turvavälit ja muut turvallisuuskäytännöt. Koronapandemiasta johtuvat rajoitukset estävät yleisötilaisuudet Päijät-Hämeessä 28.2.2021 asti.

Helmikuun ensimmäisen sinfoniakonsertin 11.2. johtaa orkesterin päävierailija, kapellimestari Anja Bihlmaier. Mozartin pianokonserton nro 24 solistiksi saapuu Mozart-tulkinnoistaan runsaasti kiitosta saanut Lisa Smirnova, joka on esiintynyt Sinfonia Lahden kanssa kerran aiemmin. Konsertissa kuullaan lisäksi mm. Mendelssohnin ensimmäinen sinfonia, ensimmäisen kerran orkesterin ohjelmassa.

Helmikuun toisessa, ylikapellimestari Slobodenioukin johtamassa konsertissa 18.2. pianosolistina esiintyy pianisti Emil Holmström ohjelmistossaan Stravinskya ja Šostakovitšia. Konsertissa kuullaan myös mm. Ernest Pingoud’n ensimmäinen sinfonia, jonka oli määrä olla itsenäisyyspäiväkonsertin 2020 ohjelmistossa. Myös YLE Radio 1 radioi konsertin suorana lähetyksenä.

Guy Braunstein esiintyy 25.2. sinfoniakonsertissa sekä kapellimestarina että viulusolistina ohjelmassaan mm. Mozartia ja Tšaikovskia.

Koronaepidemian keskeytettyä orkesterin normaalin konserttitoiminnan verkkoon tuotetut konsertit ja muu sisältö ovat keskeinen osa Sinfonia Lahden tarjoamaa korvaavaa palvelutarjontaa. Orkesterin tuottamat verkkosisällöt ovat saavuttaneet jo noin 800 000 katselukertaa. Orkesterin konsertteja on katsottavissa orkesterin Youtube- ja ClassicLive -sivustoilla.

Konserttien lippuhyvitykset

Alkuvuoden peruttuihin konsertteihin lipun ostaneita pyydetään palauttamaan liput 31.3.2021 mennessä. Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste ja lippurahojen palautuksia voi hakea verkkolomakkeella osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Lisätietoja lippuhyvityksistä löytyy Sinfonia Lahden verkkosivuilta.

Lisätietoja

Sinfonia Lahti
Teemu Kirjonen, intendentti puh. 050 518 4597
www.sinfonialahti.fi

Sinfonia Lahden YouTube -kanava