Hyppää sisältöön

SL ClassicLive -mobiilisovellus tuo Sinfonia Lahden konsertit entistä helpommin saataville

Perinteisten verkkokonserttien rinnalle Sinfonia Lahti on julkaissut maksuttoman SL ClassicLive -mobiilisovelluksen, jolla voi nauttia orkesterin konserteista missä ja milloin vain.
Sinfonia Lahden Classic live-mobiilisovelluksen tunnuskuva

Suorien konserttilähetysten lisäksi sovelluksessa on katsottavissa ja kuunneltavissa lukuisia konserttitallenteita. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteisiin.

– Sinfonia Lahti siirtyy jälleen uuteen aikaan tarjoamissaan palveluissa. SL ClassicLive -applikaatio tuo orkesterin konsertit saavutettavaksi entistä monipuolisemmin, ja konserttielämys on koettavissa monista kodeista löytyvin lisälaittein, esimerkiksi AppleTV:n, Chromecastin sekä myös television välityksellä, toteaa orkesterin intendentti Teemu Kirjonen.

Tällä hetkellä sovelluksessa on julkaistu kauden 2020-2021 verkkokonsertit sisältäen myös Sibelius-festivaalin orkesterikonsertit. Tulevat verkkokonsertit ovat suoran verkkolähetyksen jälkeen katsottavissa sovelluksessa myös tallenteena.

Sinfonia Lahti aloitti vuonna 2007 maailman ensimmäisenä orkesterina säännölliset verkkokonserttilähetykset. Lähetykset Lahden Sibeliustalosta aloitettiin Classiclive.com-sivustolla, jolla on vuosien varrella nähty myös muiden muusikkojen, yhtyeiden ja orkesterien konsertteja. SL Classiclive -mobiiliapplikaatio ja sitä tukevan, osana orkesterin verkkosivuja olevan konserttialustan myötä Classiclive jää näin nimenä elämään edelleen.

Sinfonia Lahden oma SL ClassicLive -mobiilisovellus perustuu Göteborgin sinfonikkojen alun perin kehittämään sovellukseen.

Lisätietoja

Sinfonia Lahti
Teemu Kirjonen, intendentti, puh. 050 518 4597

www.sinfonialahti.fi

Aihealueet