Hyppää sisältöön

Tervetuloa senioreiden liikuntatapahtumaan Radiomäelle 29.5.

Senioreiden maksuton liikuntatapahtuma järjestetään Radiomäellä keskiviikkona 29.5.2024 klo 9–13. Tapahtuma sisältää erilaisia ohjattuja liikuntatuokioita tuolijumpasta metsäjoogaan ja zumbaan. Jokaisella alkavalla tunnilla käynnistyy kolme eri vaihtoehtoa, joista osallistujat voivat valita mieleisensä. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Liikuntatapahtuma järjestetään osallistuvan budjetoinnin ja asukasehdotuksen mukaisesti Radiomäen urheilukentällä ja sen lähiympäristössä. Järjestäjinä toimivat Lahden liikuntapalvelut ja Harjulan Setlementti Ry.

Osallistujia pyydetään huomioimaan, että Radiomäenkatu on remontissa 14.6.2024 asti. Alueen yleinen parkkipaikka on suljettu remontin ajan. Tapahtumakävijöille järjestetään väliaikainen parkkipaikka urheilukentän viereen hiekkakentälle. Liikuntapalveluista on opastus paikalla.

Liikuntapalveluista suositellaan kuitenkin jättämään auton kauemmas tai saapumaan paikalle kävellen tai pyörällä. Lisäksi tarvitaan varovaisuutta alueella liikkumiseen työkoneiden lähellä. Alueella on merkityt kevyen liikenteet väylät turvalliseen kulkemiseen. Jalkakäytävän rakentaminen alkaa Radiomäellä – Lahti

Senioreiden liikuntatapahtuman ohjelma

Tapahtumaan tulijoilla on mahdollisuus valita kolmesta eri vaihtoehdosta aina tunnin välein. Päivään ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Ryhmät on suunniteltu niin, että jokaiseen ryhmään voi tulla useita kymmeniä osallistujia.

Sauvakävelyn oikean tekniikan opastukseen järjestäjällä on rajallinen määrä sauvoja, joten osallistujien toivotaan tulevan mukaan omien sauvojen kanssa.

klo 9.00 Yhteinen alkujumppa, Radiomäen kentän nurmella

klo 9.30–10.15  
Vaihtoehto 1: Opi oikea sauvakävelytekniikka. Lähtö pääportilta.

Vaihtoehto 2: Tuolijumppa, yu-kentän katsomo.

Vaihtoehto 3: Kuntojumppa, yu-kentän nurmi.

klo 10.30–11.15
Vaihtoehto 1: Zumba, yu-kentän nurmi.

Vaihtoehto 2: Rauhallinen metsäjooga, lähtö pääportilta.

Vaihtoehto 3: Kuntolenkki, lähtö pääportilta.

klo 11.30–12.15  
Vaihtoehto 1: LadyLatino, hiekkakenttä.

Vaihtoehto 2: Äänimaisemarentoutus, lähtö pääportilta.

Vaihtoehto 3: Kuntojumppa, yu-kentän nurmi.

klo 12.30 Yhteinen loppuvenyttely, yu-kentän nurmella

Lisätiedot

liikuntapalveluvastaava Sanna-Maija Nurminen, 040 702 9236

Liikunnan ja ulkoilun verkkosivut