Hyppää sisältöön

Tule kuulemaan Rakokiveen suunnitteilla olevasta puistosta

Tervetuloa verkkoasukasiltaan maanantaina 1.2.2021 klo 17-18 kuulemaan Rakokiveen suunniteltavasta uudesta puistosta.
Lapsia keinulaitteessa alatorin puistossa.

Esillä ovat kolme vaihtoehtoista luonnosta, jotka puistosta on laadittu. Haluaisimme kuulla, mitä asukkaat niistä ajattelevat. Tilaisuudessa esitellään myös kuun vaiheessa avautuvaa kyselyä, jonka kautta voit käydä 7.2. asti kertomassa oman mielipiteesi luonnoksista.

Mistä on kyse

Puisto tulisi Rakokiveen Toritien varrelle ja lähelle uutta monitoimitaloa. Tulevan puiston alue on tällä hetkellä parkkipaikka. Vaikka pysäköintialue korvataan puistolla, varmistetaan suunnittelulla, että Rakokivessä asioivien autoille riittää jatkossakin paikkoja.

Asukkaat ja muut toimivat osallistuivat Rakokiven liikekeskuksen suunnitteluun verkossa, työpajassa ja tapaamisissa vuosina 2016–2017. Rakokiveen toivottiin viihtyisyyttä, vihreyttä, leikki- ja kohtaamispaikkaa. Siksi puistolle varattiin tila asemakaavaan, joka sai lainvoiman vuonna 2019.

Osallistuminen verkkotilaisuuteen

  • Varaa käyttöösi rauhallinen tila
  • Varmistathan hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua kuulokkeiden ja mikin toimivuuden. Tilaisuuteen voi osallistua myös ilman mikrofonia, jolloin mahdolliset kysymykset voi esittää ohjelman chat-osiossa.
  • Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.
  • Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin saa sovelluskaupasta Microsoft Teams -sovelluksen.
  • Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä.
  • Huomioithan, että tilaisuus nauhoitettaan ja siitä saatetaan julkaista osuuksia.
  • Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla etukäteen yhteydessä vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saareen, p. 044 416 3820.
Teams-osallistumislinkki

Kysy lisää