Hyppää sisältöön

Tulevaisuuskaruselli näyttää valoa ja varjoa

Työkokeilijat tutustuivat kulttuurialaan valmistamalla teatteriesityksen nuorisopalveluiden DraamaLabissa. Tulevaisuuskaruselliksi nimetty esitys esitetään ensimmäistä kertaa yleisölle 7. kesäkuuta kello 19.00 Vaahterasalissa. Kaikkiaan luvassa on viisi esitystä.

Esityksessä juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut henkilö joutuu yllättävästi kasvotusten omien tulevaisuuden valintojensa kanssa. Miten valita oikein, kun jokaisessa vaihtoehdossa tuntuu olevan niin valoa kuin varjoa? Tapahtumat kuljettavat päähenkilön kurkistamaan erilaisiin vaihtoehtoihin, joissa absurdeilta, hassuilta tai pelottaviltakaan asioilta ei voi välttyä.

DraamaLabin työkokeilijoiden ja työvalmentajien muodostama ryhmä on ideoinut ja suunnitellut esityksen teemat ja rakenteen yhdessä. Lopullisen käsikirjoituksen ovat koostaneet Anita Kärkkäinen, Viivi Kinnunen, Linda Holm ja työvalmentaja Lauri Keskiväli. Esityksen on ohjannut työvalmentaja Auli Wallenius. Visuaalisuudesta ja tekniikasta vastaa Ilkka Kivi. Lavalla esiintyy koko työryhmä.

DraamaLab tarjoaa työkokeilua ja valmennusta työttömille 17–29-vuotiaille nuorille. Kokeilun aikana tehdään kulttuurialaan liittyviä projekteja ja toteutetaan teatteriesitys. Lisätietoja nuorten työ- ja valmennuspaleluista saa nuorisopalveluiden sivuilta.

Esitykset

  • perjantaina 7.6. klo 19
  • lauantaina 8.6. klo 19
  • tiistaina 11.6. klo 14
  • keskiviikkona 12.6. klo 14 ja klo 19

Tulevaisuuskaruselli esitetään Vaahterasalissa, Aleksanterinkatu 26 B. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia. Lippujen hinnat määrittyvät ”maksa mitä pystyt” -periaatteella. Lippuvaraukset osoitteeseen lauri.keskivali@lahti.fi.

Lisätiedot