Hyppää sisältöön

Varhaiskasvatuspalvelut kutsuvat huoltajia arvioimaan toimintaansa

Palautetta pyydetään 25.1. – 7.2.2021 kaikilta Päijät-Hämeen alueella kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajilta, palvelutoimintaan osallistuvalta henkilöstöltä sekä 3 – 5- vuotiailta lapsilta.

Varhaiskasvatuspalvelujen arviointikysely toteutetaan nettikyselynä Päijät-Hämeen kaikissa kunnissa.

Palautetta pyydetään kaikilta Päijät-Hämeen alueella kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajilta, palvelutoimintaan osallistuvalta henkilöstöltä sekä 3 – 5- vuotiailta lapsilta.

Huoltajat pääsevät vastaamaan TietoEduun tai sähköpostiinsa saamansa linkin tai varhaiskasvatuksen sivuilta löytyvän linkin kautta.

Lapset vastaavat kyselyyn varhaiskasvatuspaikassaan henkilöstön avulla. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kuntien tavoitteena on varhaiskasvatuspalvelujen jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta siitä, miten kunnat ovat palvelutehtävässään onnistuneet.

Varhaiskasvatuspalvelujen seudullinen arviointikysely toteutetaan nyt kolmatta kertaa. Kyselystä saadaan päiväkoti- tai toimipaikkakohtaiset, kuntakohtaiset ja seudulliset tulokset. Kyselyn seudulliset tulokset julkistetaan huhtikuussa 2021. Jokainen yksittäinen varhaiskasvatuspalveluja järjestävä kunta vastaa kuntakohtaisten tulosten julkistamisesta.

Kyselyssä ovat mukana Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän kunnat.

Seutuyhteistyönä on jo vuosia toteutettu myös vastaavanlaiset esi- ja perusopetuksen arviointikyselyt, joiden aika seuraavan kerran on kevättalvella 2022.

Lisätietoja

Sivistyspalveluiden seudullinen kehittäminen
kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson, p. 050 398 5751, anjariitta.carlson@lahti.fi

Varhaiskasvatuspalvelut, päiväkodinjohtaja Maarit Raitala, p. 050 398 5475, maarit.raitala@lahti.fi