Hyppää sisältöön

Vasaratien ja Rakokiven monitoimitalon ympäristön raitteja saneerataan

Raittien saneeraustyön yhteydessä parannetaan jalankulun olosuhteita ja valaistusta. Monitoimitalon ympäristön viimeistelyt tehdään keväällä 2021. Saneeraustyöt aloitetaan tällä viikolla ja kokonaisuudessaan syksyn töiden arvioidaan olevan valmiit marraskuun loppuun mennessä.

Rakokiven kaupunginosassa sijaitsevan Vasaratien ja Rakokiven monitoimitalon ympäristön raittien sijainti kartalla osoitettuna.

​Saneeraustyön kohde sijaitsee Lahden kaupungin Rakokiven kaupunginosassa. Vasaratien ja Rakokiven monitoimitalon ympäristön raitit saneerataan ja samalla parannetaan tai uusitaan kokonaan raittien valaistusta. Vasaratiellä rakennetaan saneeraustyön yhteydessä jalkakäytävä ja korotettu suojatie. Rakokiven monitoimitalon raitit saneerataan nyt syksyllä murskepintaisiksi ja ne päällystetään keväällä 2021, jonka yhteydessä tehdään myös vihertyöt.

Työt aloitetaan Vasaratiellä tänään 2.9. ja töiden arvioidaan kestävän Vasaratiellä kolme viikkoa. Monitoimitalon ympäristön raittien saneeraus aloitetaan Vasaratien jälkeen. Syksyn töiden arvioidaan valmistuvan 30.11.2020.

Työt aiheuttavat alueelle tilapäisiä liikennejärjestelyjä ja ne rajoittavat alueen käyttöä hetkittäin. Pyrimme pitämään häiriötä aiheuttavat tekijät vähimmäismäärässä. Pahoittelemme rakentamisen aiheuttamaa häiriötä.

Lisätietoja:
Projekti-insinööri Jani Tuhkanen, Lahden kaupunki
puh. 050 559 4102, jani.tuhkanen@lahti.fi

Työmaapäällikkö Petri Hyttinen, Peab Industri Oy
puh. 050 476 7850, petri.hyttinen@peabasfalt.fi

Aihealueet