Hyppää sisältöön

Wellamo-opiston kevään 2024 opintotarjonta digilehdessä – ilmoittaudu nyt

Ilmoittautuminen Wellamo-opiston kevään 2024 kursseille on käynnissä. Kurssiohjelman löydät Wellamo-opiston verkkosivuilta ja digilehdestä. Hollolassa kevätlukukausi käynnistyy uusissa opetustiloissa Puurtajantiellä. Paavolan kampuksella järjestetään kampuksen avoimien ovien iltapäivä keskiviikkona 29.11.2023 klo 15–17, tervetuloa tutustumaan myös Wellamo-opiston toimintaan.

Wellamo-opiston kevään 2024 opetusohjelmassa on tarjolla muun muassa tuttuja liikunta-, musiikki-, käsityö-, teatteri- ja kuvataidekursseja.

Valittavana on myös uutuuksia, kuten tanssikursseja: Tutustu Biodanzaan, Tutustu Flambitaan, Tutustu Bollywoodiin ja intialaiseen tanssiin. Uusilla kursseilla tehdään käsikoru aidoista kukista huhtikuussa, herkullisia arjen kasvisruokia, tutustutaan 3D tulostamiseen, vietetään sanataiteen superviikonloppu tai stand up – kirjoita ja astu lavalle -kurssi.

Lapsi-aikuinen -kursseilla aiheina on esimerkiksi rakentelu, leivonnaiset ja pikkuherkut tai 4–7 -vuotiaiden kanssa toiminnallista espanjaa.

Syyskaudella hitiksi nousseet perjantai-iltapäivien maksuttomat päivädiskot kaikenikäisille jatkuvat keväällä Harjun koulun liikuntasalissa.

Valittavissa on yhteensä 36 verkkokurssia, kuten esimerkiksi Osaispa koodata pelejä tai tanssia balettia tai tehdä käsitöitä, Rakenna unelmien puutarha, Tutustu ja kertaa ranskaa, Ukulelen intensiiviperusteet.

Syksyllä alkaneille kursseille voi vielä ilmoittautua ja tulla mukaan tammikuussa, jos siellä on tilaa. Kurssimaksu on 50 % kokonaishinnasta.

Kannattaa kysyä vapaita paikkoja myös instrumenttiopintoihin sekä Taide- ja muotoilukoulu Taikaan.

Digineuvonta jatkuu koko Wellamo-opiston toimialueella.

Hollolaan uudet opetustilat

Hollolan uudet opetustilat Puurtajantiellä saadaan käyttöön kevätlukukauden alusta 8.1.2024.

Parhaillaan noin 700 neliön tilaa remontoidaan kansalaisopistotoimintaa varten ja rakennetaan muun muassa hissi. Erillisiä luokkia on viisi sekä lasitustila ja uunihuone keramiikan töiden polttoon. Puurtajantielle siirtyy myös opiston kutomo Hollolan kunnan varikolta. Kutomo on iso ja valoisa, kangaspuita on 15 kappaletta.  Hollolan uusissa opetustiloissa järjestetään avoimet ovet Ystävänpäivänä 14.2. klo 15.00–17.00.

Tietoa kevään 2024 kurssitarjonnasta löydät Wellamo-opiston verkkosivuilta. Kevään kurssit löytyvät myös koko lukuvuoden opetusohjelmasta, jonka voit hakea Lahti-Pisteestä, Kauppakeskus Karismasta sekä kuntien kirjastoista. Kursseille voit ilmoittautua Wellamo-opiston verkkosivujen kautta tai puhelimitse. Opastusta ilmoittautumiseen saat myös Lahti-Pisteessä Palvelutorilla.

Wellamo-opisto on Lahden kaupungin ylläpitämä seudullinen kansalaisopisto Päijät-Hämeessä. Toimintaa on Lahdessa, Asikkalassa, Hollolassa, Kärkölässä, Myrskylässä, Orimattilassa ja Padasjoella.

Lisätiedot

wellamo-opisto.fi

Paavolan kampuksen avoimien ovien 29.11.2023 tapahtumasivu