Hyppää sisältöön

Wellamo-opiston kurssitarjonta verkossa kesälukemisena

Wellamo-opiston syksyn 2022 opetusohjelma on julkaistu opiston verkkosivuilla digilehtenä. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9. elokuuta.
Wellamo-opistossa luovan tanssin pyörteissä äiti ja lapsi

Wellamo-opiston rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola vinkkaa, että tulevaan kurssitarjontaan voi tutustua verkossa jo kesällä ja silloin, kun itselle sopii.

– Moni miettii ja ehkä jo suunnitteleekin kiinnostavaa tekemistä syksylle. Wellamo-opiston tarjontaan voi tutustua wellamo-opisto.fi -verkkosivuilla torstaista 23.6.2022 alkaen. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9. elokuuta.  

Painettu opetusohjelma on haettavissa elokuun alusta Wellamo-opiston toimialueen kirjastoista, Lahti-pisteestä, Kauppakeskus Triosta ja Karismasta sekä Suomalaisesta kirjakaupasta. 

– Aiemmista vuosista poiketen opetusohjelmaa ei elokuussa enää jaeta seudun joka talouteen. Ohjelmaa on aiemmin painettu 95 000 kappaletta, tänä vuonna 10 000 kpl. Tällä ratkaisulla haluamme vahvistaa omaa ympäristövastuullista toimintaamme, korostaa Ylä-Sankola-Peltola.
– Usealla jakelupisteellä haluamme varmistaa sen, että painettua ohjelmaa edelleen kaipaavat voivat sellaisen hakea.      

Poimintoja kurssitarjonnasta 

Wellamo-opistossa on edelleen tarjolla muun muassa aina suosittuja ja tuttuja liikunta- ja tanssi-, musiikki-, käsityö-, kieli-, kuvataidekursseja. Valittavana on myös uutuuksia ja aiempaa monipuolisemmin vastuullisuutta korostavia ja hyvinvointiin liittyviä kursseja. Perhekurssit tarjoavat mahdollisuuden harrastaa yhdessä lapsen kanssa, vaikkapa Lapsi aikuinen -leivontakurssilla.  

Osa kursseista toteutetaan hybridinä, jolloin osallistuja voi halutessaan oppia kotona ja osa tulla paikan päälle. Hybridi-kursseina valittavana on esimerkiksi ”Latinan alkeiskurssi”, ”Tanssijumppaa verkossa” ja ”Korsnäsin villapaita”. 

Esimakua monipuolisesta ja uudistuneesta kurssitarjonnasta saa Wellamo-opiston YouTube-kanavalta Kurkistus kursseihin -videolta.  

Wellamo-opiston opetus alkaa 29.8. alkaen.  Lahdessa opetus käynnistyy uusissa tiloissa Paavolan kampuksella, joka rakentuu vaiheittain. Kampuksen yhteisiä opetustiloja käyttävät Wellamo-opisto, Taide- ja muotoilukoulu Taika sekä Lahden lukio Gaudia.  

Wellamo-opisto on Lahden kaupungin ylläpitämä seudullinen kansalaisopisto Päijät-Hämeessä. Toimintaa on Lahdessa, Asikkalassa, Hollolassa, Kärkölässä, Myrskylässä, Orimattilassa ja Padasjoella.   

Lisätiedot

Wellamo-opisto
rehtori Mari Ylä-sankola- Peltola, p. 050 398 5850 

wellamo-opisto.fi 

Wellamo opiston kurssikurkistus 2022-2023 – YouTube 

Kuvassa äiti ja lapsi Wellamo-opiston luovan tanssin pyörteissä. 
Kuva Markus Ketola