Hyppää sisältöön

Yleisötilaisuudessa keskustellaan keskustavisiosta ja liikenteen kehittämisestä

Havainnekuva Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun risteyksestä. Pyöräilijöille on omat väylänsä Vesijärvenkadun molemmin puolin.

Miksi keskustan liikennettä on välttämätöntä kehittää? Mihin tarvitaan LIISUA? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Lahden keskusta-alueen tulevaisuuden visiosta sekä liikenteen kehittämisestä maanantaina 12.10.2020 klo 16.

Osallistua voit kotoa käsin verkon välityksellä. Pieni joukko ihmisiä voi seurata myös tilaisuutta Palvelutorin osallistumistilan näytöltä (kauppakeskus Trio, Aleksanterinkatu 18, toinen kerros).

Tavoitteena on, että Lahden keskusta on tulevaisuudessa elinvoimainen, viihtyisä ja saavutettava. Siksi tekeillä on keskustavisio sekä liikenne- ja liikkumissuunnitelma (LIISU 2030). Illan aikana tutustutaan suunnitelmiin, ja haluamme kuulla niistä palautetta.

Teams-osallistumislinkki

Keskustavisiosta ja LIISU 2030 -suunnitelmasta

Keskustavisio on koonti Lahden keskustan tulevaisuudenkuvasta ja kehittymisen suunnista. Keskustavisio huomioi palveluverkon muutokset sekä Ranta-Kartanon, Paavolan kampuksen ja Radanvarren kehittymisen. Keskustaan on tulossa myös useita hotellihankkeita ja uusi taide- ja muotoilumuseo.

Keskustan liikenne- ja liikkumissuunnitelman (LIISU 2030) tavoitteena on houkutteleva keskusta asumiseen, asiointiin ja yrittämiseen. Kävelyn ja pyöräilyn olosuhteiden kehittäminen ja autoliikenteen kehäreittien muodostaminen on tehokas keino varmistaa liikenteen sujuvuus.

Lue lisää aiheesta kaupungin verkkosivuilta www.lahti.fi/liisu2030.

Tilaisuuden pelisäännöt

  • Annetaan tilaa muiden ajatuksille ja kunnioitetaan erilaisia näkemyksiä.
  • Tilaisuus tallennetaan ja siitä julkaistaan jälkikäteen osuuksia.
  • Kuunnellaan lyhyt alustus ja keskustellaan sen jälkeen.
  • Kysymyksiä voi esittää koko ajan chatissa.

Teams-osallistumisohjeet

Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin voi ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams -sovelluksen.

Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Kysymyksiä voit esittää tapahtuman chattiin kirjoittamalla. Esittelyosuuksista pyritään tekemään videotallenne, jonka voi katsoa jälkikäteen.

Voit liittyä mukaan jo 15.45 testaamaan tekniikan toimivuuden.

Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla yhteydessä etukäteen vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saareen, p. 044 416 3820, henrik.saari@lahti.fi.

Varmistathan etukäteen laitteidesi toimivuuden.

Microsoftin käyttöohjeita Teamsiin