Hyppää sisältöön

Ulkoilureitit ja ladut

Salpausselän kisat 2021

Keskiviikosta 20.1. klo 6.00 alkaen Salpausselän kisojen koko kisa-alue (Urheilukeskuksen stadionin, suksivoitelutilan ja kisalatujen osalta) on suljettu kaikelta ulkopuoliselta liikenteeltä ja liikkujilta.

Ympäri Lahtea ja Salpausselän harjumaastoon sijoittuvaa latuverkostoa on kaikkiaan noin 180 kilometriä, josta valaistuja reittejä noin 70 kilometriä. Upea latu- ja retkeilyverkosto on helposti saavutettavissa oleva luontoliikunnan harrastuspaikka niin kesällä kuin talvellakin. Kuntoilijat, harrastajat ja perheet voivat valita mieleisensä hiihtolenkin oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti.

Talvisin ladut ovat vain hiihtäjien käytössä, kävely ja koirien ulkoiluttaminen laduilla on kielletty. Talvisin myös järvet tarjoavat olosuhteiden salliessa mahdollisuuden kävelyyn, luisteluun ja hiihtoon.

Latujen valot syttyvät aamulla klo 6.00 ja sammuvat illalla klo 22.30.

Hiihtäjien puku- ja pesutilat

Lahden urheilukeskuksen pukuhuoneet ja suihkutilat ovat suljettu koronavirusepidemiaan liittyvien rajoitusten mukaisesti.

Urheilukeskuksen suksivoitelutila on käytössä ma-pe klo 7–20 ja la-su klo 8–15.30. Voitelutilat sijaitsevat Lahden Stadionin mäkikatsomorakennuksessa.

Lahden ensilumenlatu

Ohita upotus