Hyppää sisältöön

Ulkoilureitit ja ladut

LahtiSki-latupalvelu

LahtiSki-latupalvelu kertoo

  • Lahden ajantasaisen latutilanteen, mikä latu on hiihtokunnossa ja milloin ajettu,
  • Latureitin pituuden, valaistuksen, hiihtotyylin ja vaikeusasteen.
  • Karttapohjaisessa järjestelmässä näkyy koko Lahden alueen latureitistö, jonka kunnossapidosta kaupungin liikuntapalvelut huolehtii.
  • Linkki LahtiSki-latupalveluun.

    Lahden latureitit löytyvät myös Lahden karttapalvelusta.

Ympäri Lahtea ja Salpausselän harjumaastoon sijoittuvaa latuverkostoa on kaikkiaan noin 180 kilometriä, josta valaistuja reittejä noin 70 kilometriä. Upea latu- ja retkeilyverkosto on helposti saavutettavissa oleva luontoliikunnan harrastuspaikka niin kesällä kuin talvellakin. Kuntoilijat, harrastajat ja perheet voivat valita mieleisensä hiihtolenkin oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti.

Talvisin ladut ovat vain hiihtäjien käytössä, kävely ja koirien ulkoiluttaminen laduilla on kielletty. Talvisin myös järvet tarjoavat olosuhteiden salliessa mahdollisuuden kävelyyn, luisteluun ja hiihtoon.

Latujen valot syttyvät aamulla klo 6.00 ja sammuvat illalla klo 22.30.

Hiihtäjien puku- ja pesutilat

Lahden urheilukeskuksen pukuhuoneet ja suihkutilat ovat suljettu koronavirusepidemiaan liittyvien rajoitusten mukaisesti.

Urheilukeskuksen suksivoitelutila on käytössä ma-pe klo 7–20 ja la-su klo 8–15.30. Voitelutilat sijaitsevat Lahden Stadionin mäkikatsomorakennuksessa

 

Lahden ensilumenlatu

Ohita upotus

Tapanilan hiihtomaja

Ohita upotus