Hyppää sisältöön

Teräsmuorinraitti

Teräsmuorinraitti on uusi jalankulun ja pyöräilyn yhteys Hennalan asuinalueelta Helsingintien ali ja Vahva-Jussin alueen läpi kohti Rautatieasemaa ja keskustaa. Teräsmuorinraitti liittyy keskustan päädystä Radansivunpolkuun, jonka kautta Neljänkaivonkadulle.

Työhön sisältyy myös pysäköintialue Radansivunpolun eteläpuolelle ja uusia liittymäjärjestelyitä Rahikankadun ja Muorinkujan liittymään. Lisäksi Teräsmuorinraitin ja Radansivunplun risteykseen tehdään uusi hulevesiallas pintavesien hallintaa varten.

Teräsmuorinraitti sekä parkkialue sijoittuvat rakentamattomalle alueelle, Neljänkaivonkatu ja Radansivunpolku rakennetulle alueelle.

Aikataulu

Työmaan valmistelevat työt alkavat viikolla 16 sähköverkkoon liittyvien putkitusten osalta. Teräsmuorinraitin rakentaminen alkaa viikolla 18. Raitti rakennetaan Vahva-jussin lenkille asti vuoden 2021 aikana.

Vahvajussinpuiston käytävä ja Teräsmuorinraitti Vahvajussinpuiston käytävästä Hennalan suuntaan valmistuvat Vahva-Jussin alueen pohjoiosan rakentumisen jälkeen.

Kotieläinpihalla vierailevat

Kulkureitit Yli-Marolan kotielänpihalle muuttuvat rakennusurakan aikana eri työvaiheiden mukaan. Kiinnitättehän erityistä huomiota ja varovaisuutta alueella liikkuessanne ja varaudutte muuttuneisiin liikennejärjestelyihin.

Teräsmuorinraitti kartalla

Ohita upotus