Hyppää sisältöön

Teräsmuorinraitti rakentuu ja työt jatkuvat yli kesän

Uusi Teräsmuorinraitti, jalankulun ja pyöräilyn yhteys, rakentuu ja se vaikuttaa alueen liikenteeseen. Huomioittehan poikkeavat liikennejärjestelyt alueella liikkuessanne ja varaatte siirtymiseen hieman lisäaikaa.

Teräsmuorinraitin työmaa katkaisee kävelyn ja pyöräilyn yhteyden Radansivunpolulta Neljänkaivonkadulle. Työmaa on rajattu työmaa-aidoin ja työmaan kautta kulku on kielletty. Kävely ja pyöräily ohjataan työmaan ohi kiertoreitillä puistoraitin kautta Nuoliraitille, Nuolikadun ohi Rahikankadulle asti.

Etelään kuljettaessa esimerkiksi Launeen perhepuistoon ja keskuspuistoon tai kirsikkapuistoon voi matkaa jatkaa puistoraittia pitkin suoraan Kaarikadulle tai esimerkiksi Rahikankadun kautta Kaarikadulle. Neljänkaivonkadulla liikenne ohjataan tarkoin työmaan läpi.

Poikkeavat liikennejärjestelyt on syytä huomioida myös Yli-Marolan kotieläinpihalla vierailtaessa. Lisäksi siirtymiseen on syytä varata hieman ylimääräistä aikaa, sillä työmaakoneet tai muut poikkeavat liikennejärjestelyt voivat ajoittain jopa seisauttaa liikenteen.

Pahoittelut työmaan aiheuttamasta häiriöstä!

 

Lisätietoja:

Janne Järvi, urakoitsija, p. 040 839 7398, Janne.Jarvi@destia.fi, Destia Oy

Riku Tiittanen, projekti-insinööri, p. 044 482 0837, Riku.Tiittanen@lahti.fi, Lahden kaupunki

Tutustu tarkemmin Teräsmuorinraitin rakentamiseen

Aihealueet