Hyppää sisältöön

Palvelutorin tilat

Voit varata tiloja kokous- ja tapahtumakäyttöön erityisjärjestelyin myös iltaisin ja viikonloppuisin, huomioiden Kauppakeskus Trion aukioloajat. Meillä on monenlaisia tiloja  kokouksiin, tapahtumiin, näyttelyihin, luovaan tekemiseen ja viihtymiseen. Itse tila ei aina kerro itsestään, joten esittelemme Palvelutorin tiloja ja mahdollisuuksia mielellämme. Varaa esittelykierros etukäteen.

Palvelutorin tilat ovat maksuttomia asukkaille ja yleishyödyllisille yhdistyksille. Yritykset ovat tervetulleita käyttämään Palvelutorin tiloja pientä korvausta vastaan.

Tilat ovat avoinna arkisin ma-pe 8-18.
Pajan tila ma-pe 9-16.30.

Olemme ottamassa käyttöön tilavarausjärjestelmää. Lähetä varaukset, kyselyt ja hintatiedustelut toistaiseksi sähköpostitse osoitteeseen tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi.

Toivomme tilojen käyttäjien huolehtivan itse tilojen siisteydestä!

Ajankohtaista

Suosittelemme tällä hetkellä vahvasti kasvomaskien käyttöä kaikkialla Palvelutorin tiloissa.

Palvelutorin kokoustilat on otettu käyttöön ilman varsinaisia rajoituksia, huomioiden kuitenkin ohjeistukset turvaväleistä ja hygieniasta. Huomioithan, että rajoituksia voidaan joutua ottamaan uudelleen käyttöön lyhyellä varoitusajalla.

Tapahtumia sekä yleisötilaisuuksia voidaan järjestää, mikäli epidemiatilanne pysyy rauhallisena. Pajan ja Olkkarin toiminnassa rajoitamme tarvittaessa käyttäjämääriä. Henkilökunta ohjeistaa asiassa.

Seuraamme tilannetta ja valtiollisia ohjeistuksia. Toivomme myös asiakkaiden, kokoustajien ja järjestäjien huomioivan toiminnassaan ja suunnitelmissaan voimassa olevat suositukset turvaetäisyyksistä ja hygieniasta.

Palvelutorin kokoustilat

Tervetuloa kokoustamaan Palvelutorille!

Kokoustilojen esitystekniikkaan kuuluvat suurikokoiset näytöt ja langaton Barco-Clickshare esitysjärjestelmä.  Tiloihin on mahdollista saada myös fläppi- tai valkotaulu ja joitakin kaapeleita yhteyksiä varten. Lisätietoa kokoustilojen tekniikasta voit pyytää sähköpostilla.

Jokaisen varattavan tilan oven vieressä on näyttö, josta näkee varaustilanteen. Näyttöjä ei voi toistaiseksi käyttää tilan varaukseen. Lähetä tiedustelut ja varaukset sähköpostilla osoitteeseen tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi.

Tiloihin on määritelty henkilömäärät turvallisuussyistä. Tällä hetkellä on suositeltavaa käyttää tiloja noin puolella niiden normaalista kapasiteetista, jotta turvavälit säilyvät.

Kuvista löytyy tarkempaa tietoa jokaisesta tilasta erikseen. Kuvan nuolinäppäimellä voit liikkua tilasta toiseen.

Tapahtumatila

Palvelutorilla tapahtuu paljon kaikenlaista. Varsinainen tapahtumatila on nimeltään Lava.
Tilassa on kuva- ja äänitekniikka isompiakin tilaisuuksia, luentoja tai muuta toimintaa varten. Lavan seiniä voidaan käyttää näyttelytarkoituksiin.

Lavalla on nyt mahdollista käyttää myös nopeaa langallista verkkoa (1000 mb/ 1000 mb).
Sen avulla Lavalta onnistuu sujuva videostriimaus.
Tilassa on videotykki, mutta mikäli haluat lisäksi esitysnäyttöjä käyttöösi, varaa ne erikseen.
Lavalla on oma äänipöytä (ei äänikorttia) ja kaksi mikrofonia. Äänet on mahdollista ottaa Palvelutorin omasta äänentoistojärjestelmästä.

Lavan tila on tyhjä tila, jonka tapahtuman järjestäjä sisustaa itse. Palvelutorilla on tuoleja ja pöytiä, joita voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Toivomme, että tapahtuman jälkeen järjestäjä palauttaa tilan alkuperäisen järjestyksen.

Lavan tila voidaan eristää muista tiloista tai se voidaan jakaa kahtia paksujen verhojen avulla, eli tilaa voidaan käyttää myös kokous- tai työtilana. Huomioithan, että verho ei toimi äänieristeenä.

Isommissa tapahtumissa voidaan käyttää useampia Palvelutorin tiloja. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun tapahtumallesi sopivat tilat. Varaukset ja kyselyt voi lähettää sähköpostilla tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi

Paja

Paja soveltuu moneen. Se on tila omatoimiseen luovaan tekemiseen ja työnäytöksiin. Pajasta löytyy mm. ompelukoneita, saumuri, laminointilaite, askarteluvälineitä, paperisilppuri sekä tietokoneita vaativaan käyttöön kuten kuva- tai videomuokkaukseen.

Pajan tila on avoinna arkisin klo 8-18.

Johtuen epidemiatilanteesta joudutaan tilaa ajoittain käyttämään myös kokoustilana. Ilmoitamme näistä poikkeuksista sosiaalisessa mediassa.

Huomioithan kokoustajana, että tilassa on sellaisia toimintoja, joiden on oltava saavutettavissa.
Voimme siis joutua hetkeksi keskeyttämään kokouksesi, esim. kun haemme Pajalta Lahden alueen matkailuesitteitä.

Varauksen jonkin laitteen käyttöön voi tarvittaessa tehdä lahtipiste@lahti.fi

Pajalta löytyvät Lahden ja ympäristön matkailuesitteet sekä yhdistysten esitteitä. Pajalta luovutetaan myös lainattavat tavarat, kuten lämpo- ja sähkönkulutusmittarit sekä roskapikkerit.
Tilatut Lahti- Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 – materiaalit erilaisiin tapahtumiin luovutetaan Pajalta. Lisää tietoa ja tilaukset greenlahti.fi-sivustolta

 

Olkkari

Olkkari on tila tapaamisiin, kohtaamisiin ja helppoon oleiluun ihmisten keskellä. Siellä voi pitää vaikkapa kokoustaukoa kahvittelun merkeissä.

Tilasta löytyy pieni keittiö, mikro, jääkaappi, vesipiste ja päivän lehdet.  Lapsille on tarjolla touhunurkkaus. Olkkarin yhteydessä on lastenhoitotila ja inva-WC.

Huolehditaan  tilan siisteydestä yhdessä! Tervetuloa viihtymään!

Osallistumistila Kymppi

Tervetuloa osallistumistila Kymppiin, jossa voit tutustua ja osallistua yhteisen kaupunkimme kehittämiseen. Kympistä löydät tietoa ajankohtaisista hankkeista ja sieltä löytyvät esillä olevat suunnitelmat, joita voit kommentoida. Suunnitteilla on myös asukasiltoja, suunnittelijatapaamisia ja työpajoja.

Aiheet vaihtuvat, joten kannattaa seurata, mitä tilassa tapahtuu!

Facebook Lahden Kaupunkiympäristö

Twitter @lahtikymp

Palvelutori