Hyppää sisältöön

Palvelutorin tilat

Ohjeita poikkeustilanteessa

 • Kokoustilat sekä Pajan ja Olkkarin tilat ovat käytössä. Ei yli 10 hengen tapaamisia.
  Seuraamme Hyvinvointiyhtymän tiedotusta uusista rajoituksista ja toimimme niiden mukaisesti.
 • Toivomme tilojen käyttäjien huomioivan suositukset kasvomaskeista, turvaväleistä ja käsihygieniasta.
 • On suositeltavaa varata normaalia suurempi tila, jotta turvavälit toteutuvat

Henkilökunta ohjeistaa teitä mielellään. Varaukset ja kyselyt  tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi.

Palvelutori on tilana avoinna arkisin ma-pe klo 8-18. Tiloja voi varata kokous- ja tapahtumakäyttöön. Iltaisin ja viikonloppuisin voi varata tiloja erityisjärjestelyin huomioiden Kauppakeskus Trion aukioloajat.

Palvelutorin tilat ovat maksuttomia asukkaille ja yleishyödyllisille yhdistyksille. Yritykset ovat tervetulleita käyttämään Palvelutorin tiloja pientä korvausta vastaan.

Varaukset, kyselyt ja hintatiedustelut sähköpostitse tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi Tilavarausjärjestelmä on kehitteillä.

Esittelemme Palvelutorin tiloja mielellämme. Varaa esittelykierros etukäteen.

Toivomme tilojen käyttäjän huolehtivan itse tilojen järjestelyistä ja  siisteydestä!

Palvelutorin pohjakartta

Lahden Palvelutori
Palvelutorin pohjakartta

Palvelutorin kokoustilat

Tervetuloa kokoustamaan Palvelutorille! Kokoustilat:

 • Kolo 2 hengen moduuli, ei esitystekniikkaa
 • Saari 4 henkeä 5,6 m²
 • Niitty 4 henkeä 5,2 m²
 • Metsä 6 henkeä 8,9 m²
 • Niemi 7 henkeä 11,3 m²
 • Harju 8 henkeä 10,3 m²
 • Aalto 20 henkeä 24,5 m²

Kokoustilojen esitystekniikkaan kuuluvat suurikokoiset näytöt ja langaton Barco-Clickshare esitysjärjestelmä. Tiloihin on mahdollista saada myös fläppi- tai valkotaulu ja kaapeleita yhteyksiä varten. Lisätietoa kokoustilojen tekniikasta voit pyytää sähköpostilla.

Jokaisen varattavan tilan oven vieressä on näyttö, josta näkee varaustilanteen.

Tiloihin on määritelty henkilömäärät turvallisuussyistä. Tällä hetkellä on suositeltavaa käyttää tiloja noin puolella niiden normaalista kapasiteetista.

Kuvista löytyy tarkempaa tietoa jokaisesta tilasta erikseen. Kuvan nuolinäppäimellä voit liikkua tilasta toiseen.

Tapahtumatila Lava

Tapahtumatila Lavalla on kuva- ja äänitekniikka isompiakin tilaisuuksia, luentoja tai muuta toimintaa varten. Lavan seiniä voidaan käyttää näyttelytarkoituksiin.

Lavalla on mahdollista käyttää myös nopeaa langallista verkkoa (1000 mb/ 1000 mb), jonka avulla Lavalta onnistuu sujuva videostriimaus.
Tilassa on videotykki. Jos haluat lisäksi esitysnäyttöjä käyttöösi, varaa ne erikseen.
Lavalla on oma äänipöytä (ei äänikorttia) ja kaksi mikrofonia. Äänet on mahdollista ottaa Palvelutorin omasta äänentoistojärjestelmästä.

Lava on tyhjä tila, jonka tapahtuman järjestäjä sisustaa itse. Palvelutorilla on tuoleja ja pöytiä, joita voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Toivomme, että tapahtuman jälkeen järjestäjä palauttaa tilan alkuperäisen järjestyksen.

Lavan tila voidaan eristää muista tiloista tai se voidaan jakaa kahtia verhojen avulla. Huomioithan, että verho ei toimi äänieristeenä.

Isommissa tapahtumissa on mahdollista käyttää useampia Palvelutorin tiloja. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun tapahtumallesi sopivat tilat. Varaukset ja kyselyt  sähköpostilla tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi

Paja

Paja on tila omatoimiseen luovaan tekemiseen ja työnäytöksiin. Pajasta löytyy mm. ompelukoneita, saumuri, laminointilaite, askarteluvälineitä, paperisilppuri sekä tietokoneita vaativaan käyttöön kuten kuva- tai videomuokkaukseen.
Varauksen tietyn laitteen käyttöön voi tarvittaessa tehdä lahtipiste@lahti.fi

Pajalta löytyvät Lahden ja ympäristön matkailuesitteet sekä yhdistysten esitteitä.
Pajalta luovutetaan myös lainattavat tavarat, kuten lämpo- ja sähkönkulutusmittarit sekä roskapikkerit.

Tilatut Lahti- Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 – materiaalit erilaisiin tapahtumiin luovutetaan Pajalta. Lisää tietoa ja tilaukset greenlahti.fi-sivustolta

Epidemiatilanteesta johtuen käytämme Pajaa myös kokoustilana. Huomioithan kokoustajana, että tilassa on sellaisia toimintoja, joiden on oltava saavutettavissa.
Voimme siis joutua hetkeksi keskeyttämään kokouksesi, kun esim. haemme Pajalta Lahden alueen matkailuesitteitä tai ompelukoneen. Jos Pajassa on kokous ja tarvitset sieltä välineitä tai esitteitä, pyydä apua Lahti-Pisteeltä.

Olkkari

Olkkari on tila tapaamisiin, kohtaamisiin ja helppoon oleiluun ihmisten keskellä. Siellä voi pitää vaikkapa kokoustaukoa kahvittelun merkeissä.

Tilasta löytyy pieni keittiö, mikro, jääkaappi, vesipiste ja päivän lehdet.  Lapsille on tarjolla touhunurkkaus. Olkkarin yhteydessä on lastenhoitotila ja inva-WC.

Huolehditaan  tilan siisteydestä yhdessä! Tervetuloa viihtymään!

Osallistumistila Kymppi

Tervetuloa osallistumistila Kymppiin, jossa voit tutustua ja osallistua yhteisen kaupunkimme kehittämiseen. Kympistä löydät tietoa ajankohtaisista hankkeista sekä esillä olevat suunnitelmat, joita voit kommentoida. Suunnitteilla on myös asukasiltoja, suunnittelijatapaamisia ja työpajoja.

Aiheet vaihtuvat, joten kannattaa seurata, mitä tilassa tapahtuu!

Facebook Lahden Kaupunkiympäristö

Twitter @lahtikymp

Palvelutori