Omakotitontit

Kevään uudet omakotitontit ovat haettavissa. Sähköinen hakupalvelu on käytettävissä 3.4. klo 9:00 - 30.4.2017 klo 24:00.

Vapaat tontit

Lahden kaupunki luovuttaa hakuun uusia omakotitontteja vuosittain keväisin huhtikuussa ja syksyisin lokakuussa. Lisäksi kaupungilla on vapaasti kuukausittain haettavia omakotitontteja. Nämä tontit ovat jääneet jakamatta kevään tai syksyn hakukierroksella tai palautuneet varauksesta tai vuokrauksesta.

​Hakeminen

Tontteja suositellaan haettavan sähköisen hakupalvelun kautta. Palvelussa täytetään hakulomake, jonka perusteella hakemukset pisteytetään. Tontteja voi myös hakea paperihakemuksella. Hakemuslomakkeita sekä paperisten hakemusten palautus perjantaina 28.4.2017 klo 16 mennessä: Lahti-Piste, Kirkkokatu 31, 15140 LAHTI. Avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.00–18.00 sekä tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8.00–16.00.

Tontin saaja

​Kaupunki luovuttaa tontit varattavaksi pisteyttämällä hakemukset ennalta päätettyjen pisteytysperusteiden mukaisesti. Pisteytykseen vaikuttaa perhekoko, perheen tulotaso, hakijoiden ikä ja onko hakija 10 viimeisen vuoden aikana saanut kaupungilta tonttia sekä erityistapauksissa nykyinen asumismuoto. Kaupunki voi hylätä vääriä tietoja sisältävän hakemuksen.

Yhteystiedot 

 

 

 

 

Tonttitoimiston sähköpostiosoite: teky.tonttitoimisto@lahti.fi