Siirry suoraan sisältöön

Omakotitontit

Omakotitontteja voi hakea kuukausittain. Marraskuun tontit ovat haettavissa. Sähköinen hakupalvelu on käytettävissä 30.11.2017 kello 15:00 saakka. Seuraavat uudet tontit tulevat hakuun huhtikuussa 2018.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/RakentaminenSite/PublishingImages/palvelut/tontit-ja-rakentaminen/omakotitontit/lahti_karisto%20web.jpg

Vapaat tontit

Lahden kaupunki luovuttaa hakuun uusia omakotitontteja vuosittain keväisin huhtikuussa ja syksyisin lokakuussa. Lisäksi kaupungilla on vapaasti kuukausittain haettavia omakotitontteja. Nämä tontit ovat jääneet jakamatta kevään tai syksyn hakukierroksella tai palautuneet varauksesta tai vuokrauksesta.

​Hakeminen

Tontteja suositellaan haettavan sähköisen hakupalvelun kautta. Palvelussa täytetään hakulomake, jonka perusteella hakemukset pisteytetään. Tontteja voi myös hakea tulostettavalla hakemuslomakkeella, jonka saa myös Lahti-Pisteestä. Hakemus tulee palauttaa 30.11.2017 kello 16 mennessä Lahti-Pisteeseen.

Tontin saaja

​Kaupunki luovuttaa tontit varattavaksi pisteyttämällä hakemukset ennalta päätettyjen pisteytysperusteiden mukaisesti. Pisteytykseen vaikuttaa perhekoko, perheen tulotaso, hakijoiden ikä ja onko hakija 10 viimeisen vuoden aikana saanut kaupungilta tonttia sekä erityistapauksissa nykyinen asumismuoto. Kaupunki voi hylätä vääriä tietoja sisältävän hakemuksen.

Yhteystiedot 

 

 

 

 

Tonttitoimiston sähköpostiosoite: teky.tonttitoimisto@lahti.fi