Hyppää sisältöön

Ahtialantie rakentuu

Ahtialantien rakentaminen etenee, Aunenkadun ja Polvikadun välisellä alueella tehdään maanrakennustöitä ja Sammuttajankadun risteyksessä katu- sekä vesihuollonsaneeraustöitä. Työt vaikuttavat liikenteeseen, joten varauduttehan alueella liikkuessanne liikenteen muutoksiin.

Sammuttajankadun risteys

Sammuttajankadun katu- ja vesihuoltosaneeraustöiden takia ajoneuvoliikenne on suljettu Sammuttajankadulta Ahtialantielle. Kevyenliikenteen reitti Sammuttajankadulta Ahtialantielle kulkee työn aikana työalueen reunalla. Työt aloitetaan alustavasti viikolla 22, ja ne kestävät arviolta viisi viikkoa.

Maanrakennustöitä välillä Aunenkatu-Polvikatu

Aunenkadun ja Järvenpäänkadun välisen alueen maanrakennustyöt on aloitettu ja ne jatkuvat ensin Ahtialantien eteläsyrjällä kohti Polvikatua (kuvassa vaihe I). Töiden saavutettua Polvikadun risteys, työt siirtyvät Ahtialantien pohjoissyrjälle. Pohjoissyrjällä työtä etenevät kohti Oksakadun ja Aunenkadun risteystä (vaihe II). Maanrakennustöiden arvioidaan valmistuvan elokuussa 2021, jonka jälkeen siirrytään alueen meluseinien ja pintarakenteiden asennustöihin.

 

Pahoittelut työmaan aiheuttamasta häiriöstä!

Lisätietoja:

Miikka Häkkilä, vastaava työnjohtaja, p. 040 684 4800, miikka.hakkila@peab.fi, Peab Industri Oy

Ulla Jousmäki, projekti-insinööri, p. 044 416 3888, ulla.jousmaki@lahti.fi, Lahden kaupunki

Tutustu tarkemmin Ahtialantien rakentamiseen

Aihealueet