Hyppää sisältöön

Asukasillassa puhuttiin keskustan liikkumisesta ja tulevaisuuskuvasta

Verkossa 12.10. toteutettu asukastilaisuus kokosi yhteisen asian äärelle lähes 170 lahtelaista. Asukkaiden kysymykset ja palaute kootaan suunnittelijoille.

Asukasillassa tutustuttiin keskusta-alueen suunnitelmiin: keskustavisioon ja liikenne- ja liikkumissuunnitelmaan (LIISU 2030). Suunnitelmat esiteltiin osallistujille ja niistä oli mahdollisuus antaa palautetta ja kysyä tarkennuksia. Kysymyksiä saatiin illan aikana runsaasti ja valtaosaan ehdittiin vastata tilaisuuden aikana. Kaikki kysymykset ja palaute kootaan suunnittelijoille.

Seuraavaksi keskustavisiosta ja Liisusta keskustelevat Lahden päättäjät. Valtuustoseminaarissa 16.10. jatketaan suunnitelmien läpikäymistä. Valtuutetuille esiteltiin suunnitelmat 18.9. ja nyt niiden sisältämistä toimenpiteistä päästään keskustelemaan. Tavoitteena on saada linjaus yleissuunnitelmalle, toimenpiteet tulisivat päätöksentekoon yksi kerrallaan. Suunnitelmat ulottuvat vuoteen 2030.

Asukastilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupungin Youtube-tilillä.

Verkkosivuille on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia.

Tutustu liikenne- ja liikkumisselvitys Liisuun

Miten Lahden keskustassa liikutaan vuonna 2030?

Katso havainnevideo Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun liikennejärjestelyistä.

Havainnevideo Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun liikennejärjestelyistä. Ohita upotus: Havainnevideo Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun liikennejärjestelyistä.