Hyppää sisältöön

Avoimen varhaiskasvatuksen kysely huoltajille ja asiakasperheille

Kysely on tarkoitettu avoimen varhaiskasvatuksen asiakasperheille sekä alle 6-vuotiaita lapsiaan kotona hoitaville lahtelaisille huoltajille. Vastaa 24.1. mennessä.

Open early childhood education survey / link to news in english

Lahden kaupungin avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa kehitetään vuoden 2021 aikana.

Tällä hetkellä avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa ovat 2-5 -vuotiaiden lasten kerhot ja kerran viikossa tapahtuva avoin perhetoiminta. Avoimen varhaiskasvatuksen toimipaikat ovat Hirsimetsän ryhmä Kiveriössä, Jalkarannan ryhmä, Launeen perhepuiston ryhmä, Loviisanpässin ryhmä keskustassa ja Tanssimäen ryhmä Mukkulassa. Haku elokuussa alkavalle toimintakaudelle on maaliskuussa. Hakulomake löytyy haun aikana kaupungin lahti.fi -verkkosivuilta.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään avoimen varhaiskasvatuksen toiminnan kehittämisessä sekä aiheeseen liittyvässä opinnäytetyössä, jonka tekee kaupungin avoimen varhaiskasvatuksen ammattilainen.

Kysely on nopea täyttää, ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Perheitä pyritään tavoittamaan myös yhteistyössä hyvinvointiyhtymän neuvolapalvelujen kanssa.

Vastaa kyselyyn ja halutessasi osallistu arvontaan

Kyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta halutessaan voi jättää oman puhelinnumeron ja siten osallistua 75 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja säilytetään 1 kk arvonnan suorittamisen jälkeen, ja niitä käytetään vain arvonnan suorittamiseen (linkki tietosuojaselosteeseen).

Lahjakortin arvonta suoritetaan puhelinnumeronsa jättäneiden vastaajien kesken 29.1.2021 ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti asianomaiselle.

Kyselystä on myös englanninkielinen versio. Vastaa kyselyyn 24. tammikuuta 2021 mennessä tästä.

Vastauslinkki löytyy myös kaupungin avoimen varhaiskasvatuksen lahti.fi -verkkosivuilta.

Lisätiedot

Lahden kaupungin varhaiskasvatuspalvelut
Tuulevi Annala, avoimen varhaiskasvatuksen ohjaaja, 050 398 7749
Erja Stenberg, avoimen varhaiskasvatuksen opettaja, 044 416 2637
etunimi.sukunimi@lahti.fi