Hyppää sisältöön

Lahden suunta -asukastilaisuuksien sarja käynnistyy – ensimmäinen tilaisuus 11.5.

Lahden suunta -työssä keskustelemme yhdessä kaupungin tulevaisuudesta. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 11.5. ja sen teemana on sujuva ja laadukas arkiliikkuminen.

Tällä kierroksella keskitymme eri iltoina viiteen teemaan, jotka ovat tärkeitä yleiskaavan ja kestävän kaupunkiliikkumisen ohjelman luonnosten valmistelussa. Tervetuloa mukaan kevään asukastilaisuuksiin. Haluamme kuulla, mitä mieltä juuri sinä olet!

Osallistuminen on mahdollista sekä paikan päällä, että etänä Teamsin kautta. Teams-linkin löydät osoitteesta www.lahti.fi/lahdensuunta. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

ke 11.5. Sujuva ja laadukas arkiliikkuminen

keskiviikko 11.5.2022 klo 17–19
Palvelutorin Lava -tila, kauppakeskus Trio 2. krs sekä Teams-palvelussa

Mitä sinulle tarkoittaa sujuva ja turvallinen arkiliikkuminen? Illan aiheina on koululaisten arkiliikkuminen ja pääpyöräreittien priorisointi. Kuulemme ensin alustukset aiheisiin, jonka jälkeen pääset kertomaan mielipiteesi työpajoissa. Työpajaan voi osallistua sekä paikan päällä että etänä.

ti 24.5. Kiertotalous yleiskaavatasolla

tiistai 24.5.2022 klo 17–19
Palvelutorin Lava -tila, kauppakeskus Trio 2. krs sekä Teams-palvelussa

Miten kiertotaloutta voidaan edistää yleiskaavassa? Miten kiertotalouden ratkaisut näkyvät arkielämässä? Miten Lahdessa tulisi toteuttaa kiertotalouden ratkaisuita tulevaisuudessa? Ensin kuulemme alustukset yleiskaavan kiertotalouden teemoista. Alustuksia voi seurata paikan päällä tai etänä. Alustusten jälkeen käymme yhteisen keskustelun.

Merkkaa kalenteriin syksyn tilaisuudet!

ti 13.9. Lahtelaiset maisemat ja arvorakennukset
Ti 27.9. Kävelyn laatureitit
ti 11.10. Monimuotoinen luontomme

Tervetuloa!

Lahden suunta

Lisätietoja