Hyppää sisältöön

Lahen Lava ja torin oleskelualue aukeavat – vietä #KesäKeskustassa

Avoin tapahtumalava ja oleskelualue elävöittävät kaupunkikeskustaa heinäkuusta alkaen. Lahden seudun liikenne tarjoaa mobiililipulla edullisia kuljetuksia keskustaan loppukesän ajan.

Lahen Lavan avajaisia vietetään lauantaina 3.7. kello 12 alkaen. Avajaisissa on luvassa maistiaisia Lahden Kesänäyttämön Jaakko ja pavunvarsi -näytelmästä.

Lahen Lava on maksutta tapahtumatoimijoiden käytettävissä. Torilla on esityksiä varten katettu 40 neliömetrin esiintymislava, sekä perustason äänentoisto- ja valotekniikka teknikkoineen veloituksetta. Muut tarvikkeet ja soittimet on esiintyjän tuotava paikalle itse. Suurempiin esiintymisiin tarvittavaa äänitekniikkaa ja teknistä henkilökuntaa pitää varautua tuomaan paikalle itse. Lahen Lavan varauslomake löytyy www.lahti.fi/kesakeskustassa -sivustolta.

Lahen Lavan oleskelualueen somisteet ja rakenteet ovat vahvasti lahtelaisia. Luhta tarjoaa kaupunkilaisten käyttöön oleskelualueen tyynyt sekä peitot, ja rakenteiden materiaalit on hankittu ISKU Oy:ltä. Alueen suunnittelusta vastasivat Muotoiluinstituutin opiskelijat Meri Majlund, Emma Hämäläinen ja Nina Lehto.

#Kesäkeskustassa näkyy myös somessa

Ikuista vierailusi Lahden keskustassa tai Lahen Lavalla ja jaa otoksesi someen käyttäen #KesäKeskustassa -tunnistetta. Keskustayritykset voivat ladata kampanjasivustolta #KesäKeskustassa -bannerin sekä somekäyttöön tarkoitetun leiman.

Lahden Seudun Liikenne kuljettaa vaivattomasti keskustan elämyksiin

LSL tukee keskusta-asiointia tarjoamalla 1 € mobiililipun. Kampanjahintaiset liput ovat myynnissä Lahden seudun liikenteen mobiilisovelluksessa ajalla 1.7.–5.9.2021 arki-iltaisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin koko päivän ajan.

Liput ovat ostettavissa sovelluksesta vain kampanjan voimassaoloaikoina. Saadaksesi kampanjaliput näkyviin, huolehdithan että LSL-sovelluksesta on asennettu laitteeseesi uusin versio. Mobiililipun voimassaoloaika alkaa heti lipun ostohetkestä ja lippu on voimassa 60-90 minuuttia vyöhykkeistä riippuen. Osta lippu jo valmiiksi pysäkillä odottaessasi ja leimaa se lukijalaitteessa noustessasi kyytiin.

Aihealueet