Hyppää sisältöön

Pallo on meillä – pienillä ympäristöteoilla on merkitys

Pienillä teoilla on suuri vaikutus, sillä pienistä puroista kasvaa suuri virta. Pallo on meillä, pelataan sitä yhdessä.

FC Lahden pelaajat miettivät videolla helppoja keinoja vähentää ympäristökuormitustaan omassa arjessaan. Arki on täynnä pieniä valintoja. Yhden ihmisen vaikutukset ovat vähäiset, mutta koko joukkueen toimet kertautuvat niin hyvässä kuin pahassa. Miten sinä olisit valmis vähentämään kulutustasi?

Lahdessa on käytössä ilmainen Climate Campaigners -appi. Lataamalla sen voit ottaa vastaan ilmastohaasteita. Kansainvälisessä tutkimushankkeessa kehitetty sovellus haastaa lahtelaisia kokeilemaan arjessa pieniä ympäristötekoja. Sovellus tarjoaa mahdollisuuden seurata omaa hiilijalanjälkeä ja antaa vinkkejä kestäviin valintoihin. Se tarjoaa erilaisille elämäntyyleille sopivia vaihtoehtoja, jolloin jokainen voi osallistua itselleen sopivalla tavalla.

Climate Campaigners -sovelluksessa jokainen lahtelainen pelaa ympäristönsä hyväksi ja vauhdittaa samalla kaupungin ilmastotyötä. Lahden kaupunki tavoittelee hiilineutraaliutta vuonna 2025. Lataa oma sovelluksesi ja haasta myös ystäväsi mukaan arjen pieniin ilmastotekoihin.

FC Lahti siirtyy Ekomoodiin

FC Lahti ja Lahden kaupunki tekivät yhteisen videon inspiroimaan lahtelaisia arjen pienissä valinnoissa. Haasta itsesi ja mieti, minkälaisia uusia tapoja sinä voisit kokeilla ympäristön hyväksi.

Videotuotanto: Optipari

Ohita upotus
Lue lisää Climate Campaigners -sovelluksesta