Hyppää sisältöön

Varhaiskasvatuksen hoitoaikojen ilmoitusajankohta muuttuu 

1.2.2024 alkaen varhaiskasvatuspalveluissa hoitoaikojen ilmoitus muuttuu niin, että seuraavan viikon hoitoajat tulee ilmoittaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään edellisen viikon maanantaihin klo 24.00 mennessä. Lapsen hoitoajat ja poissaolot ilmoitetaan Edlevo-palvelussa.
Lapset leikkivät päiväkodin pihalla

Tähän asti seuraavan viikon hoitoajat on tullut ilmoittaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään edellisen viikon tiistaina.   

Puuttuvista hoitoajoista lähtee asiakkaalle muistutus kerran ja niin, että muistutus lähtee  kolme päivää ennen lukitusta. Hoitoaikojen ilmoittaminen lukkiutuu jatkossa kuluvan viikon maanantaina klo 24.00.  

Lapsen hoitoajat ja poissaolot ilmoitetaan Edlevo-palvelussa.

Edlevo on huoltajien ja varhaiskasvatuksen yhteydenpitoväline 

Edlevo-palvelu on huoltajien ja varhaiskasvatuksen yhteydenpitoväline. Edlevo-palvelussa ilmoitetaan lapsen hoitoajat ja poissaolot. Lisäksi Edlevo-palvelu sisältää muun muassa tiedotteet, yhteystietojen muutokset, tiedot varahakijoista, paikan irtisanomisen, lupakyselyn sekä loma-aikojen ilmoittamisen.  

Lahden kaupungin varhaiskasvatuspalvelut käyttää Tietoevryn tarjoamaa Edlevo-kokonaisuutta. Tietoevry on jatkanut käytössä olevien toiminnallisuuksien uudistamista ja jatkossa kaikki Edlevossa tehdyt palvelu- ja maksupäätökset toimitetaan huoltajille Edlevo Appissa. Palvelu- ja maksupäätökset näkyvät huoltajille myös Edlevon web-selainversion kautta.  

 Kirjautumisohjeet Edlevo-palveluun löytyvät kaupungin lahti.fi varhaiskasvatuksen verkkosivuilta, jossa kerrotaan varhaiskasvatuksen ja kodin yhteistyöstä.   

Lisätiedot  

Lapsen varhaiskasvatuspaikasta,
päiväkotien johtajat 

 Lisätietoja Edlevo-palvelusta ja kirjautumisohjeet