Hyppää sisältöön

Kisapuisto

Keskellä kaupunkia sijaitsevalla Kisapuistolla on kunniakas historia vuoden 1952 olympiajalkapalloareenana.

Stadion ja harjoitustekonurmi tarjoavat mahdollisuudet liikkumiseen lämmitettävällä tekonurmella. Alueella on myös iso hiekkatekonurmikenttä, joka toimii talvisin suosittuna yleisenä luistelukenttänä. Hiekkapintaiselle liikunta-alueelle asennetaan talvikaudella jääkiekkokaukalo.

Lisäksi puistosta löytyy beach volley-, lentopallo-, koripallo tennis– ja padelkenttiä. Tennis- ja padelkenttiä huoltaa Lahden verkkopalloseura. Tennis- ja padelkenttien vuorot varataan Lahden Tennis- ja Squashkeskukselta.

Stadionin keinonurmea, padel- ja tenniskenttiä lukuun ottamatta kenttiä voi käyttää vapaasti, kun niillä ei ole seurojen varauksia. Pukukopit liittyvät varauksiin ja palvelevat talvella myös luistelijoita. Samanaikaisissa varauksissa pukukopit on ensisijaisesti varattu otteluille.

Kisapuiston urheilualueen esittelyvideo

Ohita upotus

Kisapuiston uudistaminen

Kisapuiston alueen uudistamissuunnitelma sisältää täysikokoisen hiekkatekonurmipintaisen kentän ja tekojääradan rakentamisen sekä jalkapallostadionin alueen uudistamisen. Lisäksi kisapuiston kokonaissuunnitelmassa on huomioitu myös alueen liikennöitävyyden, kunnallistekniikan ja valaistuksen parantaminen.

Kisapuiston alueen rakentaminen käynnistetään vuonna 2022.

Lue lisää kisapuiston alueen uudistamisesta

Lisätietoja

Löytötavarat, olosuhde- ja  säätiedustelut liikuntapaikanhoitajilta numerosta 0505594280

Kunnossapito