Hyppää sisältöön

Lahden Urheilukeskus

Lahden Urheilukeskus on kansainvälisesti tunnettu erilaisten tapahtumien areena, joka sijaitsee keskellä kaupunkia ja palveluita. Urheilukeskus ympäristöineen on liikunnallinen monitoimialue, joka tarjoaa liikkujalle upeat puitteet monenlaiseen toimintaan niin ulkona kuin sisätiloissakin.

Urheilukeskuksessa sijaitsevat hyppyrimäet, Stadion, Lahden Urheilu- ja messukeskus, mäkikatsomon liikuntatilat ja tilaussauna/kabinetti, pääkatsomon juoksusuora, Kamppailuareena, Hiihtomuseo, useita ravintoloita sekä kesäaikaan avoinna oleva Maauimala.

Pääkatsomon 2. kerroksessa sijaitsevat vuokrattavat modernit kokous- ja neuvottelutilat sekä Liikuntapalveluiden toimisto.

Urheilukeskuksesta pääsee Salpausselän harjumaastojen vaihteleville ulkoilureiteille. Kesäisin reitit tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun sekä maastopyöräilyyn ja talvisin reitit toimivat hiihtolatuina. Hiihtokauden avaa maksuton ensilumenlatu hyppyrimäkien takana.

Suurmäen huipulta pääsee kesäisin ihailemaan hulppeita näkymiä. Näkötornin toimintoihin voit tutustua tarkemmin palveluntarjoajan sivuilta.

Saapumis- ja pysäköintiohjeet:

Urheilukeskuksen alueella on maksuton kiekkopysäköinti. Invapysäköintipaikat sijaitsevat mäkikatsomorakennuksen vieressä Ravintola Voiton edustalla. Urheilu- ja messukeskuksen tapahtumat vaikuttavat alueen pysäköintiin.

Linja-autoyhteydet: lähimmäs Urheilukeskusta pääsee Lahden Seudun Liikenteen vuoroilla 1, 18 ja 19.

Lahden Urheilukeskuksen esittelyvideo

Ohita upotus

Lahden Stadion kokoustilat

Ohita upotus

Alueiden ja tilojen varaus

Kunnossapito

Muut asiat