Hyppää sisältöön

Lahden Urheilukeskus

Lahden Urheilukeskus on kansainvälisesti tunnettu erilaisten tapahtumien areena, joka sijaitsee keskellä kaupunkia ja palveluita. Urheilukeskus ympäristöineen on liikunnallinen monitoimialue, joka tarjoaa liikkujalle upeat puitteet monenlaiseen toimintaan niin ulkona kuin sisätiloissakin.

Urheilukeskuksessa sijaitsevat hyppyrimäet, Stadion, Lahden Urheilu- ja messukeskus, mäkikatsomon liikuntatilat ja tilaussauna/kabinetti, pääkatsomon juoksusuora, Kamppailuareena, Hiihtomuseo, useita ravintoloita sekä kesäaikaan avoinna oleva Maauimala.

Pääkatsomon 2. kerroksessa sijaitsevat vuokrattavat modernit kokous- ja neuvottelutilat sekä Liikuntapalveluiden toimisto.

Talvisin Urheilukeskuksesta pääsee Salpausselän vaihtelevissa maastoissa kulkeville hiihtoladuille, kesäisin reitit tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun ja maastopyöräilyyn. Hiihtokauden avaa maksuton ensilumenlatu hyppyrimäkien takana.

Saapumis- ja pysäköintiohjeet:

Urheilukeskuksen alueella on maksuton kiekkopysäköinti. Invapysäköintipaikat sijaitsevat mäkikatsomorakennuksen vieressä Ravintola Voiton edustalla. Urheilu- ja messukeskuksen tapahtumat vaikuttavat alueen pysäköintiin.

Linja-autoyhteydet: lähimmäs Urheilukeskusta pääsee Lahden Seudun Liikenteen vuoroilla 1, 18 ja 19.

Alueiden ja tilojen varaus

Kunnossapito

Muut asiat