Hyppää sisältöön

Lahen Lava

Tervetuloa Lahen Lavalle –  kulttuurin ja viihteen keitaalle!

Etsitkö ainutlaatuista paikkaa esiintyä tai nauttia elävästä musiikista, tanssista ja teatterista? Lahen Lava tarjoaa juuri sen – ja paljon muuta.

Lahen Lava on tapahtuma- ja kulttuuriesityksille tarkoitettu lava, joka järjestetään jälleen Lahden Kauppatorilla 18.6.–17.8.2024. Lava tarjoaa mahdollisuuden erilaisille esityksille, ja se on suunnattu erityisesti niille, jotka haluavat saada esiintymiskokemusta. Lavan käyttö on maksutonta, ja siellä on käytettävissä myös pieni äänentoistokalusto sekä ääniteknikko pieniin tuotantoihin. Lahen Lavalla järjestetään pääsääntöisesti koko perheelle sopivia esityksiä, ja lavalle voi hakea esiintymisaikaa täyttämällä varauslomakkeen.

Nähdään lavalla!

Hae esiintymisaikaa Lahen Lavalta

Lahen Lava järjestetään 18.6.–17.8.2024 ja lava-aikaa voi varata tiistaista lauantaihin klo 10-22.

Lähtökohtaisesti jokaiselle esiintyjälle annetaan yksi esiintymiskerta Lahen Lavan kauden aikana. Tavoitteena on varmistaa, että jokainen esiintyjä saa mahdollisuuden esiintyä ainakin kerran. Jos jollekin päivälle on tullut vain yksi varaus, pyritään niille löytämään joku toinen päivä, jotta lavalla olisi yhden päivän aikana vähintään kaksi esitystä.

Täyttämällä hakulomakkeen teet alustavan varauksen Lahen Lavalle.
Varaus tulee tehdä vähintään viikkoa ennen esitystä. Lahden kaupungin tapahtumapalvelut käsittelevät kaikki hakemukset saapumisjärjestyksessä ja vahvistavat varauksen hyväksymisen viiden työpäivän aikana hakemuksen jättämisestä, mikä kannattaa ottaa huomioon varausta tehtäessä.

Tapahtumapalvelut pidättävät oikeuden hylätä hakemus puutteellisena tai sisällöltään sopimattomana. Lahen Lavalla olevien esityksien halutaan olevan pääsääntöisesti koko perheelle sopivia. Lava on tarkoitettu viihteelliselle ohjelmalle, eli esimerkiksi puhtaasti uskonnollinen tai poliittinen sisältö eivät kuulu Lahen Lavan ohjelmistoon.

Kaupunki on hankkinut tarvittavat luvat alueen perusesiintymisille, jolloin yleisön maksimimäärä on 200 henkilöä.

Hae esiintyjäksi

Ohjelmakalenteri

  • Lahen Lavan ohjelma päivitetään tänne lähempänä kesää.

  • Lahen Lavan vuoden 2024 menneet tapahtumat päivitetään tänne.

Yhteystiedot