Siirry suoraan sisältöön

Rakokiven monitoimitalo

Rakokiven uuden monitoimitalon rakennustyöt alkavat keväällä 2019 ja tilat valmistuvat 2020. Monitoimitaloon tulevat päiväkoti, koulu ja kirjasto. Käyttäjinä on noin 640 lasta ja 110 työntekijää.
Rakokiven monitoimitalon havainnekuva

​Rakokiven monitoimitalo korvaa Rakokiven
alakoulun sekä Rakokiven, Niittytien ja Huokokujan päiväkotien ja Nastolan kirjaston tilat. Rakokiven monitoimitaloon sijoittuvat päiväkoti, esiopetus, vuosiluokkien 1–6 perusopetus, erityisen tuen pienryhmät ja koululaisten iltapäivätoiminta. Lisäksi monitoimitalossa ovat Nastolan kirjasto ja Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n valmistuskeittiö.

Monitoimitaloon tulee myös vuokrattavia kokous- ja luokkatiloja, kädentaitojen tilat sekä liikuntasali, joka on koulun ja päiväkodin lisäksi harrastuskäytössä. Tiloissa järjestetään myös Wellamo-opiston kurssitoimintaa.

Monitoimitalohankkeelle on asetettu korkeat sisäilmatavoitteet ja suunnittelussa panostetaan siihen, että eri tiloja voidaan käyttää eri tavoin. Rakennusprojektin yhteydessä toteutetaan kehityshanke, jonka tavoitteena on kehittää betonirakentamisen laatua.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Tom Holmlund, p. 050 559 4234


 

 

Rakokiven monitoimitalo -hanketta voi seurata verkossa https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/rakokiven-monitoimitalo-hanketta-voi-seurata-verkossaRakokiven monitoimitalo -hanketta voi seurata verkossa 30.1.2019 10:50:00