Siirry suoraan sisältöön

Kulttuuripalvelut

Kulttuuripalvelut tekee työtä kulttuurin, taidekasvatuksen ja harrastustoiminnan hyväksi. Lahtelaisia kulttuuritoimijoita tuetaan mm. avustusten kautta.
Taidelauantai

Ajankohtaista

Lahden kaupungin kulttuuripalveluiden sekä lastenkulttuurikeskus Efektin haut ovat nyt käynnissä ajalla 3.–20.4.2018.

Efekti etsii kulttuurivierailuja päiväkoteihin ja kouluihin sekä työpajoja Taidemuseoon. Lahden kaupungin kulttuuripalvelut etsivät esityksiä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän Lahden alueella sijaitseviin hoivayhteisöihin sekä palveluyksiköihin keväälle 2018. Lisäksi Lahden Lasten Talvikarnevaalien ensimmäinen tilahaku on käynnissä.

Lisätietoja

Avustukset

Kulttuuritoimijat voivat hakea vuosi- ja projektiavustuksia. Vuosiavustusten hakuaika on maaliskuussa. Projektiavustuksien hakuaika on ympäri vuoden, vähintään 14 vuorokautta ennen suunniteltua tapahtumaa tai hanketta. Lisätietoja avustuksista www.lahti.fi/tietoa-lahdesta/avustukset

Tilavuokraus

Liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut vuokraa Pikkuteatteria ja Kansantalon Vaahterasalia. Lahtelaisilla kulttuuriyhteisöillä on mahdollisuus hakea tuettuja vuoroja Pikkuteatterilta ja Kansantalon Vaahterasalista. Tuettuja harjoitusvuoroja (maksimissaan 15 krt/kevätkausi ja 15krt/syyskausi/toimija) voi hakea taiteelliseen toimintaan. Kevät- että syyskauden vuorot haetaan 31.5. mennessä.

Yhteystiedot