Kulttuuripalvelut

Liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut tekee työtä kulttuurin, taidekasvatuksen ja harrastustoiminnan hyväksi. Lahtelaisia kulttuuritoimijoita tuetaan mm. avustusten kautta.

Esiintyjähaku

Lahden kaupungin liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut etsivät esityksiä lahtelaisiin vanhusten hoivayhteisöihin sekä muihin palveluyksiköihin keväälle 2017. Esitykset toteutetaan viikoilla 1822.

Esityksistä maksetaan 280 €/esiintymispaketti. Esiintymispaketti pitää sisällään kaksi erillistä vierailua. Esitysten vähimmäiskesto on 30 min/esitys.

Lähetä vapaamuotoinen esiintymistarjouksesi sähköpostilla pe 14.4. mennessä osoitteeseen sari.tuominen2@lahti.fi

Palvelutarjouksen sisältö:
- lyhyt kuvaus tarjottavasta esityksestä ja esiintyjistä
- esiintyjien lukumäärä
- onko erityisvaatimuksia tilan koon suhteen
- vierailupakettien lukumäärä (1 paketti pitää sisällään 2 vierailua) eli kuinka monta vierailua pystyt enimmillään tarjoamaan
- yhteyshenkilön tiedot

Huomioithan, että tilaamme vierailukokonaisuuksia pääasiallisesti laskutuskelpoisilta toimijoilta. Erikseen neuvoteltaessa korvaus voidaan maksaa myös palkkiona.

Lisätiedot
Sari Tuominen
tapahtuma- ja tuotantoassistentti
Lahden kaupunki, Kulttuurin ja liikunnan vastuualue yhteiset palvelut
sari.tuominen2@lahti.fi, p. 044 769 8649 

Avustukset

Kulttuuritoimijat voivat hakea vuosi- ja projektiavustuksia. Vuosiavustusten hakuaika on maaliskuussa. Projektiavustuksien hakuaika on ympäri vuoden, vähintään 14 vuorokautta ennen suunniteltua tapahtumaa tai hanketta. Vuonna 2016 avustuksiin varattu määräraha on 100 000 euroa.

Tilavuokraus

Liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut vuokraa Pikkuteatteria ja Kansantalon Vaahterasalia. Lahtelaisilla kulttuuriyhteisöillä on mahdollisuus hakea tuettuja vuoroja Pikkuteatterilta ja Kansantalon Vaahterasalista. Tuettuja harjoitusvuoroja (maksimissaan 15 krt/kevätkausi ja 15krt/syyskausi/toimija) voi hakea taiteelliseen toimintaan. Kevät- että syyskauden vuorot haetaan 31.5. mennessä.

Yhteystiedot