Siirry suoraan sisältöön

Seudullisen Ympäristöviikon julistekilpailu

Vuoden 2020 julistekilpailu ympäristöviikkokuntien ala- ja yläkouluille sekä lukioille on käynnistynyt!
Osallistumisaikaa on perjantaihin 8.5. klo 16 asti. Sivun linkkilaatikosta löydät ohjeet osallistumiseen.
Kuva vuoden 2019 seudullisen Ympäristöviikon julisteesta.

Kuvassa vuoden 2019 voittajajuliste

Julistekilpailu 2020

Kilpailulla etsitään vuosittain teemaan sopiva kuva seudullisen Ympäristöviikon julisteeseen. Vuoden 2020 teemana on vaatteet, sloganilla Vaate on valinta.

Raadin valitsema voittaja, sekä sarjojen parhaat palkitaan keväällä. Lisää tietoa löydät saatekirjeestä sivun linkkilaatikossa.

Vuoden 2019 kilpailu

Puhuttelevan voittajakuvan taiteili 18-vuotias Niko Raita Kannaksen lukion 17G-luokalta. Voittajan valinnut raati kehui Nikon työtä pysäyttäväksi ja sen värejä näyttäviksi. Raadin mukaan julisteen henkilöhahmot ovat ilmeikkäitä, kuva saa katsojan ajattelemaan ja ilmentää vuoden ravinto-teemaa hienosti. Niko palkittiin kunniakirjalla ja 100€:n rahapalkinnolla.

Ikäluokkien parhaatkin palkitaan

Julisteraati palkitsi voittajan lisäksi Wilho Vattulaisen Länsiharjun koulun 2A-luokalta ikäluokkansa eli alakoulujen parhaana. Wilhon flossaava kuva ihastutti pirteillä väreillään ja positiivisella ilmeellään.













Yläkoulujen sarjan 2019 voitti Anna Tähkänen Lyseonmäen koulun 9E-luokalta. Annan työ erottui edukseen tyylikkäällä ja sommittelullisesti taidokkaalla sademetsäaiheellaan. Molemmat tekijät palkittiin kunniakirjalla ja leffalippupaketilla.

Julistekilpailun ja samalla koko seudullisen Ympäristöviikon teemana vuonna 2019 oli

Ravinto – Sinä olet osa ketjua.