Hyppää sisältöön

Julistekilpailu

Julistekilpailun voittajat ovat ratkenneet

Tiukkaan kilpailuun osallistui kaikkiaan 128 työtä 13 eri koulusta. Alakouluista töitä saapui 67 kappaletta, yläkouluista 28 ja lukioista 33.

Ympäristöviikon kuntayhteyshenkilöistä koostunut raati valitsi voittajaksi Tiirismaan yläkoulun Liinu Virolaisen työn. Liinun raikkaassa ja julisteeksi hyvin sopivassa työssä vuoden teeman, vuoropuhelun ja kuuntelun tärkeys ymmärryksen lisäämiseksi tulee erityisen hienosti esille. Julisteen löydät sähköisenä sivun linkkilaatikosta.

Liinu Virolainen

Alakoulujen parhaaksi valittiin Lotilan alakoulun oppilaiden Sanni ja Iina Krekulan yhdessä tekemä iloinen työ, ja lukiosarjan parhaaksi valittiin Kannaksen lukion Emmi Hurmalaisen kaunis työ.

Iina ja Sanni Krekula
Emmi Hurmalainen

Raati valitsi lisäksi postikorteiksi painatettavat työt kunkin sarjan parhaista. Postikorteiksi painetaan alakouluista Iina ja Sanni Krekulan työn lisäksi Kasakkamäen alakoulun Neela Koskisen ja Venla Hautaniemen yhteinen työ sekä Länsiharjun alakoulusta Wilho Vattulaisen työ.

Neela Koskinen ja Venla Hautaniemi
Wilho Vattulainen

Yläkouluista postikorteiksi valittiin Tiirismaan yläkoulun Sofia Virtasen sekä Aleksanteri Tuomalan työt,

Sofia Virtanen
Aleksanteri Tuomala

ja lukiosarjasta postikortit taiteili Emmi Hurmalaisen lisäksi Kannaksen lukion Meri Laasonen sekä Alex Marova.

Meri Laasonen
Alex Marova

Lahden seudun Ympäristöviikko kiittää lämpimästi kaikkia kilpailuun osallistuneita ja onnittelee voittajia!
Voittajat palkitaan oman koulun juhlassa.

Juliste ja postikortit ovat jaossa syksyllä Ympäristöviikon aikaan kaikissa ympäristöviikkokunnissa. Kaikki kilpailuun osallistuneet työt ovat nähtävillä Ympäristöviikon Facebook -sivulla ja Ympäristöviikon aikaan kaikissa kunnissa järjestetään kilpailutöistä näyttelyt.

Julistekilpailuun voi vuosittain osallistua kaikki seudullista Ympäristöviikkoa viettävien kuntien ala- ja yläkoululaiset sekä lukiolaiset. Eri ikäisille on omat kilpailusarjat, ja jokaisen sarjan paras palkitaan. Koko kilpailun voittajatyöstä painetaan vuoden juliste ja ikäsarjojen parhaista painatetaan postikortteja.

Ympäristöviikko Facebookissa