Hyppää sisältöön

Yleisökilpailun 2024 teemana sääkuva

Etsimme kuvia kaikenlaisista sääilmiöistä, joita voimme Päijät-Hämeessä kohdata. Millainen on sinulle mieleinen sää tai millainen sää herättää sinussa voimakkaita tunteita? Ota kuva ja osallistu kisaan!

Kilpailuun voi osallistua kuvalla, johon osallistujalla on tekijänoikeudet tai kuvaajan lupa. Kuvien määrää ei rajoiteta kilpailijaa kohden, kuvia saa siis lähettää kilpailuun haluamansa määrän.

Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa luvan kuvansa julkaisuun Ympäristöviikon yhteydessä. Kuvaaja mainitaan kuvaa käytettäessä kilpailun ratkettua.

Lähetä kuvasi viimeistään 13.5.

Kilpailukuvat kuvaajan yhteystietoineen lähetetään sähköpostilla ymparisto@lahti.fi viimeistään 13.5.2024. Kuvien tulee olla jpg tai jpeg -muodossa. Kuvien metadata poistetaan järjestäjän toimesta ennen kuin kuvia julkaistaan verkossa.

Kilpailun voittajat ratkaistaan yleisöäänestyksellä

Osallistuvista kuvista kootaan anonyymit kuvakansiot Ympäristöviikon Facebookiin ja Instagramiin, jonka jälkeen yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkejaan tykkäämällä kuvista.

Yleisöäänestys on auki 15.-31.5.2024

Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan palvelulahjakorteilla Ympäristöviikkojen aikana. Voittajiin otetaan yhteyttä heti kilpailun ratkettua.

Yleisökilpailun yhteyshenkilö