Hyppää sisältöön

Ympäristöviikkojen 2024 tapahtumat

Vieraslajit ympäristössämme -verkkotapahtuman tallenne

Tallenne 30.5. verkossa pidetystä vieraslajitapahtumasta, jossa käsiteltiin Päijät-Hämeessä esiintyvien vieraslajien tunnistamista ja torjuntaa.

Tilaisuudessa pohdittiin asiantuntijoiden johdolla myös Päijät-Hämeen vieraslajien nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä – miten ilmaston muuttuminen vaikuttaa vieraslajien esiintymiseen alueellamme. Tilaisuudessa käydään läpi mm. mikä on kunnan rooli vieraslajityössä ja miten yhteistyötä parhaimmillaan tehdään.

Vieraslajit ympäristössämme -verkkotapahtuman tallenne

Ympäristöviikkokunnilla on omia, sekä yhteisiä tapahtumia. Voit osallistua useisiin tapahtumiin paikan päällä, mutta myös verkkotapahtumia on luvassa. Katso monipuoliset ohjelmat, poimi kiinnostavat muistiin ja tule mukaan!

Löydät tapahtumat kunnittain alla olevista linkeistä

Asikkala

Hartola

Heinola

Hollola

Iitti

Kärkölä

Lahti

Orimattila

Padasjoki

Sysmä

Tule mukaan Päijät-Hämeen Ympäristöviikkojen viettoon järjestämällä tapahtuma!

Täytä tältä sivulta löytyvä ilmoittautumiskysely ja olet mukana.

Kaikki julkaisuluvan antaneet tapahtumat ja muu osallistuminen julkaistaan tällä sivulla tapahtumakalenterina sekä Ympäristöviikon sosiaalisen median kanavissa.

Voit olla mukana Ympäristöviikoissa myös osallistumalla toisten järjestämiin tapahtumiin tai viettämällä oman ympäristöpäivän itsellesi mieluisalla tavalla. Näistäkin osallistumisista kuulemme mieluusti, joten täytä ilmoittautumiskysely tällöinkin.

Voit myös lähettää tiedon tapahtumastasi tai muusta osallistumisestasi oman kuntasi/kaupunkisi yhteyshenkilölle. Kuntien yhteystiedot löydät tältä sivulta.

 

Ilmoittaudu Päijät-Hämeen Ympäristöviikoille 2024