Siirry suoraan sisältöön

Etsivä nuorisotyö

Tukea, tietoa ja rohkaisua asioiden hoitamiseen ja apua sinulle sopivien palveluiden löytämiseen

Etsivän nuorisotyön tekijät ovat sinua varten, jos tarvitset apua ja tukea virasto- ja lomakeviidakkoon. Etsivät auttavat sinua ratkaisemaan esimerkiksi asumisen, kouluttautumisen, toimeentulon tai työllistymisen pulmia. He ovat valmiita tarvittaessa kulkemaan rinnallasi halki palveluviidakon.

Poikkeusaikana panostamme pääosin digitaaliseen nuorisotyöhön ja nuoren yksilölliseen tukeen. Meidät tavoitat puhlimitse, sähköpostitse, Discordista ja Instagramista.

Discord: Anni (EtsiväLahti)#3593, Jouni (EtsiväLahti)#3927, Hanna (EtsiväLahti)#2402, Irene (EtsivätLahti)#9910

Instagram: @etsiva_nuorisotyö_lahti

Lisätiedot

Anni Häkkinen

Hanna Merivirta

Jouni Metso

Irene Lüders-Helander

Tavoitat kaikki etsivän nuorisotyöntekijät yhteisen sähköpostin etsivatyo@lahti.fi kautta. Osoitteeseen voi lähettää mm. asiakasyhteydenotot ja -ilmoitukset, yhteistyökumppaneiden tiedotteet sekä vierailu- ja yhteistyöpyynnöt. Työntekijöiden omat sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi


Lahden etsivä nuorisotyö instagramissa: https://www.instagram.com/etsiva_nuorisotyo_lahti/?hl=fi


Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin ja auttaa nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut.

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa ja auttaa 17-29-vuotiaita nuoria sellaisen palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään heidän kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivä nuorisotyö perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja nuoren kanssa tehtävään yhteistyöhön.