Siirry suoraan sisältöön

Kartta- ja paikkatiedot

Lahden kaupungin kehittämät ja ylläpitämät paikkatietoaineistot ja kartat ovat kaupungin, yritysten ja asukkaiden käytettävissä.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/RakentaminenSite/PublishingImages/palvelut/tontit-ja-rakentaminen/kartta-ja-paikkatiedot/paikkatietoaineistot/ePalaute%20iPadilla.jpg

​Asiakaspalvelustamme saat karttatuotteet, rakennusluvan liitekartat, asemakaava-, sekä kiinteistö- ja lainhuutorekisteriotteet sähköisessä muodossa suoraan sähköpostiin.

Ylläpidämme muun muassa maastotietoja, rakennuksia, kiinteistöjä, katuverkkoa ja kaavoitusta koskevia kartta- ja ominaisuustietoaineistoja paikkatietojärjestelmässä. Aineistoja käytetään ja ylläpidetään kaavoituksessa, rakennusvalvonnassa, ympäristöpalveluissa, kiinteistönmuodostuksessa, tonttitarjonnassa sekä muissa suunnittelutehtävissä.

Sähköiset palvelut ja karttapalvelu

Linkit sähköisiin palveluihin löydät Asioi verkossa -valikosta. Internetkarttapalvelusta löydät Lahden ajantasaisen opaskartan, ilmakuvat ja tietoa julkisista palveluista sekä kaavoituksesta. 

Kartta- ja asiakirjatilaukset

p. 044 416 3962, 044 018 7176
asiakaspalvelu.maankaytto@lahti.fi