Siirry suoraan sisältöön

Rakenteilla olevat kohteet

Tilakeskus ohjaa rakentamista. Urakointi kilpailutetaan ja rakentamista ohjataan työmaakokouksissa ja urakoitsijapalavereissa. Käyttöönotto- ja takuuajan tehtävät kuuluvat myös rakennushankkeen vaiheisiin.
Launeen monitoimitalon havainnekuva

Launeen monitoimitalo

Monitoimitalossa tulee toimimaan mm. päiväkoti, koulu, nuoriso- ja terveyspalvelut sekä Lahden aterian ateriapalvelu. Valmistuttuaan monitoimitalo korvaa nykyisen Launeen koulun, Salinkallion koulun, Mustikkamäen päiväkodin sekä Launeen nuorisotilan. Uudisrakennus sijoitetaan nykyisen Launeen koulun paikalle siten, että talosta on käyntiyhteys Laune-halliin.

Launeen monitoimitalon tavoitteena on toimia alueen yhteisöllisenä ja toiminallisena keskuksena. Rakennukseen luodaan yhteiskäyttöön soveltuvia avoimia tiloja, joita myös kansalaistoiminta voi hyödyntää. Tontille tehdään lisäksi turvalliset leikki- ja oleskelupihat. Rakentaminen aloitetaan keväällä 2018 ja monitoimitalon on tavoitteena olla valmis kesään 2020 mennessä.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tomi Tenhunen, p. 044 716 1976

Naumin-Isorannan leirikeskus

Sysmän Karilanmaalla sijaitsevaa Isorannan leiritupa- ja majoitusrakennus rakennetaan erityisesti lahtelaisten lasten ja nuorten leiri-, retki- ja kurssikäyttöön. Hirsirakenteinen leiritupa- ja majoitusrakennus  tulee palvelemaan alueen ympärivuotista käyttöä. Rakennus sisältää leirialueen sauna-, ruokailu- ja keittiötilat sekä yöpymistilat noin 30 hengelle.

Rakentaminen aloitettiin keväällä 2018 ja rakennuksen on tavoitteena olla valmiina helmikuun 2019 loppuun mennessä. Piha-alue valmistuu kesän 2019 aikana.

Lisätietoja:
kunnossapitoinsinööri Harri Haara p. 050 559 4222

Kivimaan koulu

Kivimaan koulun vuonna 1972 rakennettu yläkoulu on purettu kesällä 2017. Tilalle rakennetaan uudisrakennus sekä siihen liittyvä liikuntahalli. Alakoulurakennuksessa tehdään korjaus- ja muutostöitä. Uudisrakennus on kaksikerroksinen, jotta tontille saadaan laajat leikki- ja oleskelupihat. Uusi rakennus yhdistetään vanhempaan alakoulurakennukseen, mikä helpottaa tilojen yhteiskäyttöä.

Koulun uudisosan ja liikuntahalliosan rakentaminen ajoittuu välille kevät 2019 – kevät 2020. Liikuntasaliosa valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä. Vanhan koulun muutostyöt ja korjaukset alkavat vuoden 2020 keväällä ja valmistuvat kesällä 2021.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tomi Tenhunen, p. 044 716 1976