Siirry suoraan sisältöön

Rakenteilla olevat kohteet

Tilakeskus ohjaa rakentamista. Urakointi kilpailutetaan ja rakentamista ohjataan työmaakokouksissa ja urakoitsijapalavereissa. Käyttöönotto- ja takuuajan tehtävät kuuluvat myös rakennushankkeen vaiheisiin.
Kaupunginsairaalan Atriumin havainnekuva

Kaupunginsairaalan uudistaminen

Muutostöissä rakennus muutetaan Lahden pääterveysasemaksi. Uuden pääterveysaseman tavoitteena on keskittää Lahden alueen palveluita yhteen kiinteistöön kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti.  Pääterveysaseman tilat ja toiminnot palvelevat paitsi Lahtea, myös Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymässä mukana olevia ympäristökuntia. Hankkeen toinen vaihe valmistuu vuoden 2018 loppuun mennessä.

​Lisätietoja:
projektipäällikkö Tero Harju, p. 050 3985 560

Launeen monitoimitalo

Monitoimitalossa tulee toimimaan mm. päiväkoti, koulu, nuoriso- ja terveyspalvelut sekä Lahden aterian ateriapalvelu. Valmistuttuaan monitoimitalo korvaa nykyisen Launeen koulun, Salinkallion koulun, Mustikkamäen päiväkodin sekä Launeen nuorisotilan. Uudisrakennus sijoitetaan nykyisen Launeen koulun paikalle siten, että talosta on käyntiyhteys Laune-halliin.

Launeen monitoimitalon tavoitteena on toimia alueen yhteisöllisenä ja toiminallisena keskuksena. Rakennukseen luodaan yhteiskäyttöön soveltuvia avoimia tiloja, joita myös kansalaistoiminta voi hyödyntää. Tontille tehdään lisäksi turvalliset leikki- ja oleskelupihat. Rakentaminen aloitetaan keväällä 2018 ja monitoimitalon on tavoitteena olla valmis kesään 2020 mennessä.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tomi Tenhunen, p. 044 716 1976

Naumin-Isorannan leirikeskus

Sysmän Karilanmaalla sijaitsevaa Isorannan leiritupa- ja majoitusrakennus rakennetaan erityisesti lahtelaisten lasten ja nuorten leiri-, retki- ja kurssikäyttöön. Hirsirakenteinen leiritupa- ja majoitusrakennus  tulee palvelemaan alueen ympärivuotista käyttöä. Rakennus sisältää leirialueen sauna-, ruokailu- ja keittiötilat sekä yöpymistilat noin 30 hengelle.

Rakentaminen aloitettiin keväällä 2018 ja rakennuksen on tavoitteena olla valmiina helmikuun 2019 loppuun mennessä. Piha-alue valmistuu kesän 2019 aikana.

Lisätietoja:
kunnossapitoinsinööri Harri Haara p. 050 559 4222