Hyppää sisältöön

Maksuttomia liikuntasalivuoroja alaikäisille

Lahti kokeilee maksuttomia vakiovuoroja lasten ja nuorten liikunnallisen aktiivisuuden tukemiseksi. Vuoroja on tarjolla aluksi kuukauden ajan 15.4.–12.5. Launeella monitoimitalo Lähteessä, Kivimaalla monitoimitalo Aarteessa ja Nastolassa monitoimitalo Loistossa.
Lapsia liikuntasalissa

Omalla vuorolla on mahdollista harrastaa liikuntaa esimerkiksi perheen kesken tai vaikkapa naapuruston kavereiden kanssa. Vuoron aikana käytettävissä ovat kaikki liikuntasalissa näkyvillä olevat välineet ja lisäliikuntavälineitä voi lainata kirjastokortilla kirjastoista.

Maksuttomat vuorot on tarkoitettu vain yksityisille kuntalaisille, ei urheiluseuroille tai maksulliseen toimintaa. Ehtona oman vuoron saamiselle on alaikäisten osallistuminen ja vuorosta vastuun ottava täysi-ikäinen henkilö.

Kokeilun taustalla on Lahden harrastustakuu, jonka tavoitteena on tarjota mielekäs ja maksuton harrastus jokaiselle alle 18-vuotiaalle lahtelaiselle. Lisätietoa varattavista vuoroista saa Harrastelahti.fi-sivustolta hakusanalla maksuttomat. Kirjastojen liikuntavälinevalikoima löytyy Lastu-verkkokirjastosta.

Lisätietoja