Hyppää sisältöön

Mastofestarit

 

Mastofestarit on lahtelainen kaupunkikulttuurifestivaali, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2022. Tänä vuonna Mastofestarit järjestetään 16.-17.8.2024.

Mastofestarit on Lahden kaupungin tuottama kaupunkikulttuuritapahtuma, joka Taidelauantain ja Lahti Fringe Festivalin hengessä esittelee runsaan kattauksen pääosin lahtelaista kulttuuriosaamista kahden päivän aikana. Tapahtuman on tarkoitus tuoda kaikille lahtelaisille hyvää mieltä, elämyksiä ja kokemuksia, kulttuuria unohtamatta!

Mastofestareiden tapahtumat keskittyvät tuttuun tapaan Lahden kauppatorille, mutta ohjelmanumeroihin voi törmätä muuallakin Lahden keskustan alueella.

Hae nyt mukaan!

Vuoden 2024 tapahtuman ohjelma- ja yhteistyökumppanihaku on nyt auennut. Jos sinulla on esitys, jonka haluaisit tuoda mukaan festareille, voit ilmoittaa siitä sähköisellä lomakkeella 14.2.-31.5.2024. Täytä lomake: https://link.webropol.com/s/mastofestarit24

Jos sen sijaan sinulla on tarjolla esiintymispaikka, tai haluat muuten tehdä yhteistyötä festivaalin merkeissä, ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/S/9E8432E936366C75