Hyppää sisältöön

Ympäristöviikon yleisökilpailu

Tarinakilpailu: Ekologisin vaate löytyy vaatekaapistasi

Millainen on lempivaatteesi? Liittyykö vaatteeseen erityisiä muistoja? Oletko ehkä perinyt vaatteen, tai omistanut sen kauan? Onko vaate huolella harkittu sijoitus, tai ehkä teit sen itse? Ehkä olet korjannut vaatetta jo useasti, tai onko lempivaatteesi vaihtanut olomuotoaan ja käyttötarkoitustaan vaatteesta joksikin muuksi, muistuttaen sinua edelleen menneestä? Kerro vaatteesi tarina!

Kuvallisen tarinan pituuden ja tyylilajin voit päättää itse. Kilpailuun osallistuvien tarinoiden tulee olla perillä 6.9.2020 mennessä
sähköpostilla: ymparisto@lahti.fi
kirjepostilla:
Lahden kaupunki, ympäristökehitys
’Ympäristöviikon tarinakilpailu’
Askonkatu 2
15100 Lahti

Voit myös osallistua kilpailuun postaamalla kuvasi ja tarinasi Facebookiin tai Instagramiin häshtägeillä #YVtarinakilpailu ja #ympäristöviikko.

Liitä yhteystietosi kirje- tai sähköpostilla toimitettujen tarinoiden mukaan. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei tallenneta eikä säilytetä kilpailun päätyttyä.

Voittajan valitsee raati heti kilpailun päätyttyä ja voittajaan ollaan yhteydessä. Palkinnoksi voittaja saa 100€:n lahjakortin paikalliseen ompelu- tai korjauspalveluun valintansa mukaan.

Osallistumalla kilpailuun suostut kuvasi sekä tarinasi, tai tarinan osan julkaisuun eri kanavissa Ympäristöviikon yhteydessä.

Linkki seudullisen Ympäristöviikon Facebook -sivulle
Linkki seudullisen Ympäristöviikon Instagram -tilille