Hyppää sisältöön
Linja-auto vehreässä maisemassa

Joukkoliikenne

Lahteen on hyvät ja monipuoliset joukkoliikenneyhteydet sekä pääkaupunkiseudulta että eri puolilta Suomea.

Paikallisbussit

Lahden seudun liikenne LSL hoitaa paikallista ja seudullista bussiliikennettä. LSL:n busseilla pääset Lahdesta myös Hollolaan, Heinolaan, Asikkalaan, Padasjoelle ja Orimattilaan. Reitit ja aikataulut löydät kätevästi LSL:n reittioppaasta.

Paikallisen bussiliikenteen keskuksena on Lahden kauppatori. Suuri osa LSL:n vuoroista kiertää myös Matkakeskuksen kautta.

LSL:n busseissa käy lähimaksu, joten kyytiin on helppo hypätä milloin vain. Lisätietoa lipputuotteista löydät LSL:n sivuilta.

LSL:n asiakaspalvelu neuvoo ja opastaa joukkoliikenteen käytössä Lahti-Pisteessä.

Kaupunkipyörä Mankelit

Aikaisesta keväästä myöhään syksyyn Lahdessa on käytössä 500 Mankeli-sähköpyörää. Lue lisää Mankeleista.

Matkakeskus

Matkakeskus on kauko- ja paikallisliikenteen keskuspaikka, jossa auto- ja junaliikenne yhdistyvät. Alueella on useita maksullisia pysäköintipaikkoja autoille. Polkupyörille on katettu, kameravalvottu pyöräparkki huoltopisteineen.

Matkahuollon palvelupiste toimii matkakeskuksen yhteydessä BW Towerissa (Askonkatu 2). Rautatieasema toimii matkakeskuksen odotustilana ja palvelupisteenä.

Junat Nastolaan

Juna on kätevä tapa kulkea keskustasta Nastolan alueelle. Taajamajuna pysähtyy päärautatieaseman lisäksi Villähteellä, Nastolassa ja Uudessakylässä.

Junat lentoasemalle

Pääset Lahdesta lentoasemalle helposti junalla. Jää pois Tikkurilassa ja vaihda lentokenttäjunaan I tai P.