Hyppää sisältöön

Lähteen nuorisotila

Lähteen monitoimitalon nuorisotila on nuorten kohtaamis- ja ajanvietto paikka. Tila on avoinna ja nuorisotyön ammattilaiset ovat tavoitettavissa koulupäivän aikana välitunneilla ja nuorten vapaa-ajalla. Tilassa voit myös mm. pelailla lauta- ja konsolipelejä, hengailla kavereiden kanssa, askarrella, käydä juomassa kupin kahvia tai tulla juttelemaan ohjaajien kanssa.

Koulupäivän aikana nuoret pääsevät osallistumaan sekä itse toteuttamaan välitunti-, tauko- ja harrastustoimintaa. Nuorisotilassa ja sen läheisyydessä on loistavat puitteet oppilaskunta-, tukioppilas- ja vertaisohjaajatoiminnalle. Nuorten ideoimasta välinelainaamosta nuoret voivat lainata monenlaisia välineitä ja pelejä välituntitoimintaan.

Koulupäivien jälkeen eri-ikäiset nuoret ovat tervetulleita avoimeen nuorisotilatoimintaa. Toimintaa järjestetään nuorten toiveiden mukaisesti, yhdessä eri toimijoiden ja aktiivisten nuorten kanssa. Nuorisotilan mahdollistamien harrastuskokeilujen kautta voi löytää itselleen kiinnostavan harrastuksen, tai mukavaa tekemistä. Vapaa-ajalla on mahdollisuus myös pelata, oleskella, osallistua ohjattuun toimintaan tai erilaisiin tapahtuma- ja teemapäiviin. Meille sinunkin toiveesi on tärkeä, joten kerrothan siitä meillä sillä, tekemiseen ja toimintaan on paljon vaihtoehtoja.

Nuorisotila on nuorten ryhmien ja nuorisoyhdistysten käytettävissä silloin, kun siellä ei ole nuorisopalveluiden omaa toimintaa.

Tarkemmat tiedot aukioloista löydät alempaa.

 

Aukioloajat kevät 9.1. – 17.5.2024

Tiistaisin:

klo 14.00–16.00 After School toimintaa 4.–9.-luokkalaisille
klo 16.00–19.00 Avointa nuorisotilatoimintaa 4.–9.-luokkalaisille

Keskiviikkoisin:

klo 14.00–16.00 After School toimintaa 4.–6.-luokkalaisille
klo 16.00–19.00 Avointa nuorisotilatoimintaa 4.–6.- luokkalaisille

Torstaisin:

klo 14.00–16.00 After School toimintaa 4.–9.-luokkalaisille
klo 16.00–19.00 Avointa nuorisotilatoimintaa 7. -luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret

Perjantaisin:

klo 16–22 Avointa nuorisotilatoimintaa 7.-luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret

Ajankohtaisista asioista ja aikataulu muutoksista tiedotamme meidän Instagram-tilillä.

Harrastusryhmät

Tarkemmat tiedot ryhmistä ja ilmoittautumisohjeet löydät HarrasteLahden -sivulta.