Hyppää sisältöön

Lähteen nuorisotila

Lähteen monitoimitalon nuorisotila on käytettävissä ja nuorisotyön ammattilaiset ovat tavoitettavissa niin koulupäivän aikana kuin nuorten vapaa-ajalla. Nuoret voivat tulla juttelemaan nuorisotyöntekijöiden kanssa välitunneilla nuorisotilaan tai monitoimitalon käytävillä.

Koulupäivän aikana nuoret pääsevät osallistumaan sekä itse toteuttamaan välitunti-, tauko- ja harrastustoimintaa. Nuorisotilassa ja sen läheisyydessä on loistavat puitteet oppilaskunta-, tukioppilas- ja vertaisohjaajatoiminnalle. Nuorten ideoimasta välinelainaamosta nuoret voivat lainata monenlaisia välineitä ja pelejä välituntitoimintaan.

Koulupäivien jälkeen tiistaisin ja torstaisin kaikki nuoret ovat tervetulleita osallistumaan After School- toimintaan. Keskiviikkoisin After School- toiminta on suunnattu alakouluikäisille. After Schoolissa pääset tapaamaan kavereita ja ohjaajia, pelaamaan biljardia, pingistä, pleikkaria, askartelemaan ja ottamaan ihan rennosti koulupäivien jälkeen. After Schoolin jälkeen tekeminen jatkuu avoimissa toimintaryhmissä mihin ei tarvitse ennakkoilmoittautumista.

Perjantai-iltaisin järjestämme avointa kahvilatoimintaa yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Yhdessä nuorten ja eri tahojen kanssa järjestetään nuorten toiveiden mukaista toimintaa muun muassa teemapäiviä ja toiminnallisia tapahtumia. Tekemiseen ja toimintaan on paljon vaihtoehtoja. Harrastusohjauksen ja -kokeilujen kautta pyritään löytämään jokaiselle nuorelle kiinnostava harrastus ja mukavaa tekemistä.

Nuorisotila on nuorten ryhmien ja nuorisoyhdistysten käytettävissä silloin, kun siellä ei ole nuorisopalveluiden omaa toimintaa.

 

Aukioloajat syksy 2022

Tiistaisin:
klo 14–16 After school 4.–9.lk
klo 16–18 harrastusryhmät 4.–9.lk

Keskiviikkoisin:
klo 14–16 After school 4.–6.lk
klo 16–18 harrastusryhmät 4.–6.lk

Torstaisin:
klo 14–16 After school 4.–9.lk

Perjantaisin:
klo 16–21 Nuorten kahvila 7.lk ja sitä vanhemmat nuoret.

 

Tule mukaan huikeaan laserpeliseikkailuun maksuttomasti. Huom! Ilmoittautuminen ti 11.10.2022 mennessä osoitteeseen https://harrastelahti.lahti.fi/.

 

Lisätiedot:

Krista Kettunen 050 5594 120
Tuomo Keskiväli 0444826388