Hyppää sisältöön

Lähteen nuorisotila

Lähteen monitoimitalon nuorisotila on käytettävissä ja nuorisotyön ammattilaiset ovat tavoitettavissa niin koulupäivän aikana kuin iltaisin nuorten vapaa-ajalla. Nuoret voivat tulla juttelemaan nuorisotyöntekijöiden kanssa, vaikka välituntipihalla tai monitoimitalon käytävällä.

Koulupäivän aikana nuoret pääsevät osallistumaan sekä itse toteuttamaan välitunti-, tauko- ja harrastustoimintaa. Nuorisotilassa ja sen läheisyydessä on loistavat puitteet oppilaskunta-, tukioppilas- ja vertaisohjaajatoiminnalle. Nuorten ideoimasta välinelainaamosta nuoret voivat lainata monenlaisia välineitä ja pelejä välituntitoimintaan.

Vapaa-ajalla koko alueen nuoret pääsevät oman kiinnostuksensa mukaan osallistumaan ohjattuihin harrastusryhmiin. Yhdessä nuorten ja eri tahojen kanssa järjestetään nuorten toiveiden mukaista toimintaa muun muassa teemapäiviä, toiminnallisia tapahtumia ja livemusiikki-iltoja. Tekemiseen ja toimintaan on paljon vaihtoehtoja. Harrastusneuvonnan ja -kokeilujen kautta pyritään löytämään jokaiselle nuorelle kiinnostava harrastus ja mukavaa tekemistä.

Iltaisin tilaan mahtuu jopa 150 nuorta. Nuorisotila on nuorten ryhmien ja nuorisoyhdistysten käytettävissä silloin, kun siellä ei ole nuorisopalveluiden omaa toimintaa.

Aukioloajat syksy 2022

  • Tila aukeaa elokuussa tiistaina 6.9.2022