Hyppää sisältöön
Pelitilan logo

Pelitila Xperience

Nuorisopalveluiden kesälomatoiminta 2022

Nuorisotilojen avoimet kesäloman toiminnot löytyvät tilojen sivuilta sekä Lomatoiminta -sivulta.  Mukavaa kesälomaa kaikille!

Pelitila Xperience on nuorisotila, joka tarjoaa ilmaista pelitoimintaa 10—29 -vuotiaille nuorille. Tilalta löydät tykeimmät pelilaitteet ja parhaat ohjaajat! Laitteisiin kuuluu mm. 14 pelitietokonetta, HTC Vive VR, Nintendo Switch, PS4 ja muuta!

Pelitilan vuoroissa saat pelailla vapaasti yksin tai muiden Xperienceläisten kanssa. Pelitilan ohjaajat erikoistuvat pelaamiseen, ja heidän kanssaan voit pelailla tai keskustella mistä vaan!

Toiminnasta

Pelitila on hyvä paikka nuorelle harrastaa pelaamista turvallisesti ja löytää uusia kavereita pelaamisen lomassa. Tilan ohjaajista nuori saa tukea ja seuraa pelaamiseen.

Pelitilan vuorojen lisäksi Xperience-yhteisö on myös Discordissa ja Twitchissä.

Pelitilan Discordissa voit mm. pelailla ohjaajien ja muiden nuorten kanssa Discord-illoissa ja jutella eri aiheista tekstikanavilla.

Twitch-striimeissä ohjaajat pelailevat pelejä kameran edessä. Lähetyksiin otetaan mukaan myös nuoria, ja voit osallistua lähetyksiin chatissa. Maanantain striimit tapahtuvat Pelastakaa Lapset Ry:n Netaritoiminnan Twitch -kanavalla.

Pelitila noudattaa toiminnassaan ikärajasäädöksiä. Muutos vaikuttaa Pelitilan vuoroihin seuraavasti:

10—12 -vuotiaiden tilavuorossa nyt myös K12 -pelit on kielletty (esim. Fortnite).

13—17 -vuotiaiden tilavuorossa nyt myös K16 -pelit on kielletty (esim. CS:GO).

Kesä 2022 aukioloajat

  • 16-29 – vuotiaiden vuoro pe 10.6. ja pe 17.6. klo 17-21
  • Lisäksi luvassa striimejä sekä etätoimintaa kesäkuun aikana. Ajantasaisen tiedon saat liittymällä Pelitila Xperiencen Discordiin

HUOM! Ilmoittautuminen puhelimitse (tekstiviesti/WhatsApp), Discordissa tai Instagramissa. Kerro viestissä nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja mihin vuoroon ilmoittaudut. Maksimiosallistujamäärä on 12 nuorta/ryhmä.

Ilmoittautumiset vastaanottaa Jari Karjalainen, p. 044 018 7332.