Siirry suoraan sisältöön

Monipuolisen asumisen kaupunki

Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja kaupunki on tunnettu tapahtumistaan. Asumiseen on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia niin ydinkeskustasta omakotialueisiin kuin puutarhakaupunkimaisista asuinalueista idyllisiin kyliin.
Nainen kastelee viljelmiä.

Lahti on voimakkaasti uudistuva, lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa asutaan väljästi ja aina lähellä luontoa. Suuren kaupungin palvelut ja lukuisten järvien luonnonläheisyys antavat Lahdelle ilmeen ja vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon. Tiivistä ja urbaania kaupunkikeskustaa reunustavat Salpausselän harjut ja Päijänteelle ulottuva Vesijärvi.

Lahti on maakunnan keskus ja kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki, jossa tehdään energiatehokkaita päätöksiä asukkaiden ja ympäristön hyväksi. Lahden erinomainen sijainti takaa sujuvat välimatkat ja hyvät liikenneyhteydet myös muualle Suomeen – vaikka vesireittejä pitkin.

 

 

Jätehuollon voi keskeyttää, kun talo on käyttämättä yli vuodenhttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/jätehuollon-voi-keskeyttää-kun-talo-on-käyttämättä-yli-vuodenJätehuollon voi keskeyttää, kun talo on käyttämättä yli vuoden17.12.2018 14:15:00
Uusia tontteja haki 108 kodinrakentajaahttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/uusia-tontteja-haki-108-kodinrakentajaaUusia tontteja haki 108 kodinrakentajaa15.11.2018 9:30:00

Seuraa meitä