Siirry suoraan sisältöön

Lahden Palvelutori

Lahden Palvelutori helpottaa arjen asiointia ja kokoaa yhteen ison joukon julkisia palveluja. Palvelutori sijaitsee kauppakeskus Trion 2. kerroksessa. Palvelutorin aukioloajoissa ja toiminnassa on muutoksia koronavirustilanteesta johtuen.
-

Palvelutorilta löydät kaupungin omien palveluiden lisäksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Kelan ja TE-palveluiden toimintoja. 

Palvelutori on jatkuvasti kehittyvä asiakaspalvelua tarjoava kokonaisuus. Toiminta laajenee ja kehittyy lähitulevaisuudessa. Katso tarkemmin täältä

Muutoksia toiminnassa

Palvelutori on tilana avoinna
ma 8-17 ja ti-pe 8-16.

Alkaen 10.8.2020 ma-pe 8-18.

Heinäkuussa kokoustilat ovat käytössä 

iltaisin ma-pe 16-20 ja viikonloppuisin la 9-16 ja su 11-16.

Yleisötilaisuuksia ei vielä heinäkuussa järjestetä.

Varauksissa huomioidaan henkilömäärät ja turvaetäisyydet, eli käyttäjämääräksi suositellaan noin puolet tilojen normaalista kapasiteetista.
Kokoontumiset yli 10 henkeä, maksimissaan 50 henkeä, ainoastaan Lavan tilassa.

Pajan ja Olkkarin tilat on avattu. Henkilömääriä rajoitetaan tarvittaessa.


Elokuu
n alusta Palvelutorin kokoustilat otetaan käyttöön ilman rajoituksia, huomioiden kuitenkin voimassa olevat suositukset turvaväleistä ja hygieniasta.
 
Tapahtumia sekä yleisötilaisuuksia voidaan järjestää, mikäli epidemiatilanne pysyy rauhallisena.

Tilavaraukset ja kyselyt osoitteeseen tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi

Asiakaspalvelu palaa asteittain. Seuraa tiedotusta sivulla Palvelutorin toimijat

Seuraamme tilannetta ja valtiollisia ohjeistuksia. Toivomme myös asiakkaiden, kokoustajien ja järjestäjien huomioivan toiminnassaan ja suunnitelmissaan voimassa olevat suositukset turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. 


Yhteystiedot

Kauppakeskus Trio 2. kerros – Vesku-aukio
Aleksanterinkatu 18
15140 LAHTI
03 814 2355 (Lahti-Piste) 

 Saapuminen Palvelutorille

Palvelutori sijaitsee kauppakeskus Trion 2. kerroksessa Vesijärvenkadun puoleisessa päässä. Jalan kulkiessa lähin sisäänkäynti on Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Keltaiset merkinnät hisseissä ja lattiassa ohjaavat Palvelutorille.

Trion pysäköintihalliin pääset ajamalla osoitteeseen Vapaudenkatu 17. Suuntaa alhaalla hallissa oikealle A-pysäköintihalliin. Valitsemalla selkeästi keltaisella merkityn hissin lähinnä pysäköintihalli A-sisäänajoa pääset helposti suoraan Palvelutorille kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Voit pysäköidä ilmaiseksi yhden tunnin. Maksu kortilla tai Moovy-mobiilisovelluksella. 

Kuinka saapua kauppakeskus Trioon