Siirry suoraan sisältöön

Lahden Palvelutori

Lahden Palvelutori helpottaa arjen asiointia ja kokoaa yhteen ison joukon julkisia palveluja. Palvelutori sijaitsee kauppakeskus Trion 2. kerroksessa. Palvelutorin aukioloajoissa ja toiminnassa on muutoksia koronavirustilanteesta johtuen.
-

Palvelutorilta löydät kaupungin omien palveluiden lisäksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Kelan ja TE-palveluiden toimintoja. 

Muutoksia Palvelutorin toiminnassa ja aukioloajoissa 

  • Palvelutorin aukioloajat ovat muuttuneet 18.3. alkaen seuraavasti:                           ma klo 8–17, ti–pe klo 8–16 
  • Suosittelemme asiointia sähköisesti ja puhelimitse. 
  • Palvelutorin yleisötilaisuudet on peruttu
  • Eri toimijoiden palveluissa on muutoksia.  Tarkista eri toimijoiden palveluajat ja poikkeukset: Palvelutorin toimijat 
  • Kokoustilavaraukset peruutetaan toistaiseksi, eikä uusia varauksia tällä hetkellä oteta vastaan.
  • Tarpeetonta oleilua julkisilla paikoilla tulee välttää, tästä johtuen Pajan ja Olkkarin tilat suljetaan yleisöltä toistaiseksi. Lastenhoitohuonetta ja vesipistettä voi käyttää. Kahviautomaatti ei ole käytössä .
  • Seuraa tiedotusta osoitteessa www.lahti.fi

Yhteystiedot

Kauppakeskus Trio 2. kerros – Vesku-aukio
Aleksanterinkatu 18
15140 LAHTI
03 814 2355 (Lahti-Piste) 

 Saapuminen Palvelutorille

Palvelutori sijaitsee kauppakeskus Trion 2. kerroksessa Vesijärvenkadun puoleisessa päässä. Jalan kulkiessa lähin sisäänkäynti on Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Keltaiset merkinnät hisseissä ja lattiassa ohjaavat Palvelutorille.

Trion pysäköintihalliin pääset ajamalla osoitteeseen Vapaudenkatu 17. Suuntaa alhaalla hallissa oikealle A-pysäköintihalliin. Valitsemalla selkeästi keltaisella merkityn hissin lähinnä pysäköintihalli A-sisäänajoa pääset helposti suoraan Palvelutorille kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Voit pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia.

Kuinka saapua kauppakeskus Trioon