Siirry suoraan sisältöön

Lahden Palvelutori

Lahden Palvelutori helpottaa arjen asiointia ja kokoaa yhteen ison joukon julkisia palveluja. Palvelutori sijaitsee kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.
-

Ensimmäisessä vaiheessa Palvelutorin noin tuhannen neliön tiloihin sijoittuu kaupungin omien palveluiden lisäksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Kelan ja TE-palveluiden toimintoja. 

Palvelutori on tilana avoinna arkisin klo 8–18 sekä erilaisten tapahtumien yhteydessä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikilla toimijoillamme ja Pajalla on kuitenkin omat aukiolo- ja päivystysaikansa, jotka kannattaa tarkistaa kunkin toimijan omalta nettisivulta tai tältä sivustolta toimijoiden alta.

Tapahtumat voivat myös vaikuttaa Pajan aukioloon. 

Yhteystiedot

Kauppakeskus Trio 2. kerros – Vesku-aukio
Aleksanterinkatu 18
15140 LAHTI
03 814 2355 (Lahti-Piste) 

Palvelutorilla tapahtuu

La 25.1 kello 11–14 Harrasta hyvää!

Vapaaehtoistoiminnan monet muodot esillä Palvelutorilla. Paikalla on yli 20 vapaaehtoistoimintaa järjestävää tahoa. Tule ja löydä uusi arvokas harrastus!

Ke 29.1. kello 13–15 Tapaa lähipoliisi Palvelutorilla ja Triossa

Ke 29.1. kello 15–17 Osallistumistila Kymppi

Kysy joukkoliikenteestä. Poikkea ja jututa Lahden Seudun Liikenteen joukkoliikennesuunnittelijoita.

Saapuminen Palvelutorille

Palvelutori sijaitsee kauppakeskus Trion 2. kerroksessa Vesijärvenkadun puoleisessa päässä. Jalan kulkiessa lähin sisäänkäynti on Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Keltaiset merkinnät hisseissä ja lattiassa ohjaavat Palvelutorille.

Trion pysäköintihalliin pääset ajamalla osoitteeseen Vapaudenkatu 17. Suuntaa alhaalla hallissa oikealle A-pysäköintihalliin. Valitsemalla selkeästi keltaisella merkityn hissin lähinnä pysäköintihalli A-sisäänajoa pääset helposti suoraan Palvelutorille kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Voit pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia.

Kuinka saapua kauppakeskus Trioon