Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Lahden kaupungin avoimet työpaikat löydät helposti Kuntarekryn verkkosivuilta. Julkaisemme avoimia työpaikkoja tapauskohtaisesti myös alueellisissa ja valtakunnallisissa muissa ilmoituskanavissa. Tehtäviä haetaan Kuntarekryn kautta.

Lahdessa voi työskennellä hyvin erilaisissa tehtävissä kuten varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, lukioissa, museoissa ja kirjastoissa. Lahdessa voit päästä työskentelemään myös ympäristö- tai rakennusvalvonnan, talouden suunnittelun- ja ohjaustehtävien, joukkoliikennesuunnittelun tai henkilöstöasioiden parissa.

 

Avoimet työpaikat Kuntarekryssä

Kevään 2024 opettajahaut

Hakuaika 5.4.2024 klo 9.00 – 19.4.2024 klo 15.00. Haettavana on määräaikaisesti täytettäviä tehtäviä.

Lyhytaikaiset sijaisuudet

Lahden kaupungilla on tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Lyhytaikaisia sijaisia tarvitaan erityisesti varhaiskasvatuksessa ja opetusalalla.

Tilapäisiä keikkatöitä tai lyhytaikaisia sijaisuuksia voit hakea Kuntarekry-palvelun sijaisilmoitustemme kautta (linkit ilmoituksiin sivupalkissa). Erityisesti kouluilla ja päivähoidossa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana. Sijaisuuksien pituus vaihtelee yhdestä päivästä aina useisiin kuukausiin.

Keikkatyö on nopea väylä työllistyä ja se tarjoaa sinulle erinomaisen näköalapaikan Lahden kaupungin tehtäviin. Keikkatyötä voit myös tehdä silloin, kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun ohessa.

  • Rekrytointiyksikkö

    Käyntiosoite

    Harjukatu 31, 15100 Lahti

    Postiosoite

    PL 202, 15101 Lahti