Hyppää sisältöön

Kesätyömahdollisuudet

Kesätyömahdollisuuksia koululaisille ja opiskelijoille

Lahden kaupunki tukee lahtelaisten koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöllistymistä tarjoamalla erilaisia kesätyömahdollisuuksia. Kaupunki rekrytoi vuosittain lähes 200 koululaista ja opiskelijaa omiin yksiköihinsä kuukauden kesäharjoitteluihin, jakaa kesätyösetelit lahtelaisille 9.-luokkalaisille ulkopuoliselle työnantajalle työllistymisen tueksi sekä tukee nuorten kesäyrittäjyyttä palveluntuottajan avulla.

Kesäharjoittelut

Lahden kaupunki tarjoaa kesätyöpaikan noin 180 koululaiselle ja opiskelijalle vuonna 2024. Kesätyöhaku avautuu Kuntarekryssä maanantaina 26.2. klo 9.00 ja hakuaika päättyy maanantaina 11.3. klo 9.00. Valinnoista ilmoitetaan kaikille kesätöitä hakeneille viimeistään 12.4.2024.

Kesäharjoittelujakson pituus on yksi kuukausi ja ne sijoittuvat touko-syyskuulle. Kesäharjoittelijan työaika on 30 h/viikko ja palkka kuukauden jaksosta on 1 000 €. Kuukauden jaksolta kertyy kaksi päivää lomaa, jotka pidetään työsuhteen aikana. Tänä kesänä tehtäviä on tarjolla perinteisesti muun muassa päiväkodeissa, kirjastoissa, museoissa ja nuorisotiloissa sekä toimistotehtäviä erilaisten asiakokonaisuuksien parissa.

Hae Lahden kaupungin kesäharjoittelupaikkoja

Lahden kaupungin avoimet työpaikat – Kuntarekry

Kysy kaupungin kesätyömahdollisuuksista